tiistai 20. tammikuuta 2015

Odottava kissa.


Tää talvi tuntuu olevan meijän katille yhtä orotusta. Ei tiätenkään pentujen, se kun on leikattu, mut muuten. Se tuijottaa ikkunasta ja orottaa että lintu lentäis lintulaudalle. Se orottaa kevättä, että tarkenis pyyrystää muitaki hiiriä ko leluhiirtä.Ulkona se orottaa, että joku päästäis sen sisälle.


Sisällä se orottaa, että sais sapuskaa. Se orottaa, että muitten silmä välttää ja pääsee syämään pöyrältä mukuloitten jämiä.


Aamusin se orottaa multa hellyyttä.


Samoin illalla ko mukulat on menny nukkumaan. Tuala se taaskin sohvalla tuijottaa ja orottaa, että laitan konneen kii ja ruppeen kattomaan sen kans telkkaria. Tai ehkä se vaan orottaa niitä juustonpaloja jotka se mun iltapalastani saa.


Kesällä sitten mää orotan, että tulis taas talvi ja saisin kissani takasin. Nyt on mukavaa.

Lähetänpä paljon terveisiä sille yhdelle kissojen ystävälle Ratakadulle! 

21 kommenttia:

 1. Mesis20.1.15

  Tää oli niiiiiin ihana postaus. Kyllä Sinulla on ihanan värinen ja suloinen kisu <3 <3 <3. Kuvat sopivat teksteihin, -tai päinvastoin. Ihan kummin päin vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myäntää, että kuvat on räpsitty kissasta ihan umpimähkään ja tekstit keksitty vasta sitten kun oon kuvat tänne ladannut. Aika usein postaus menee mulla sillai, että kuvat tulee ensin ja niistä idea. Ilman kuvia en varmaan pystyis kirjottammaan mittään. :-D

   Poista
 2. Kyllä nyt on tosiaan mukavaa, kun on kissa kainalokaverina <3
  Ihana tuo teidän kisu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman kissaa olis kyllä aika ankeeta. Monta vuatta meni kerrostalosa ilman kisua ja se oli kamalaa aikaa se. :-)

   Poista
 3. Mainio Putte! :) Ihania kuvia ja ilmeitä! :)

  Mulla oli yhtenä päivänä ystävä kylässä ja hänen lähtiessään kävin viemässä roskapussin ulkoroskikseen. Olin vain hetken poissa - kun tulin takaisin niin löysin kissan rouskuttelemasta keksejä pöydällä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keksejä? Mitä sää sille viaraalle oikein tarjosit? Koirankeksejä vai? Hassu kissa! :-D

   Poista
  2. Kollolle maistuvat sekä kissankeksit että maistuisivat näköjään ihmisten keksitkin. :D Kissa tulee kerjäämään, kun syön korvapuustia. :D

   Poista
  3. Siis onko kissoillekin keksejä? Oho, mun täytyyki ettiä semmosia Puttelle!

   Poista
  4. Mä en tiedä onko kissoille keksejä ;) -
   kuivaraksukissankeksejä löytyy. ;) Mä koetin äsken googlettaa, mutta en äkkiseltään varsinaisia kissankeksejä löytänyt. ;)

   Poista
  5. Ahaa, siis niitä kissanmuron näköisiä herkkupaloja? Hassua kun meijän muuten niin kaikkiruokainen kissa ei välitä niistä herkuista ollenkaan. Sen takia aattelinkin, että jos niistä "kekseistä" vaikka tykkäis. :-D

   Poista
 4. Tei Putte on niin ihana odottaja.
  Aina kun luen kissoista ni harmittaa tämä astma ja allergia. Ois niin mukavaa kun kissä kehräis kippeitten jalkojen päällä.
  Pittää vissiin tehä leikki kissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Sun täytyy ottaa joku lisko polvelles ja hyristä itte. Vaikka ei se taida kylla korvata kissaa. :-(

   Poista
 5. Putte on vähän saman näköinen kuin Rasmus, Rasmuksella on vaan vähän raitoja myös harmaassa turkissaa :)
  Kyllä meiän kissat on kans välillä semmosii odottajia, välillä ne sitten menee vinttikammariin ja nukkuu siellä tuntikausia... Rasmus on myös ulkona talvellakin, Hipsu huomattavasti vähemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä meijän Puttekin makkaa tuntikausia vintissä. Sillon mää saan taas orottaa. Sillä on siälä semmonen nojatuali jossa se tykkää nukkua.

   Poista
 6. Kissoista pitäisi kyllä ottaa oppia tuossa odottamisen taidossa. Ihmisillä kun on tapana vaatia "mulle heti kaikki" =) Minun neljä kissaani osaavat jopa jonottaa ruokakupille ja odottavat rauhassa että edellinen saa ensin mahansa täyteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sun kissat on selkeesti käyny läpi jonku nokkimisjärjestystappelun. Mut tosiaan, ihmiset vois ottaa oppia. Ja venyttelyssä kans, oli terveellistä venytellä yhtä usein ko kissat.

   Poista
 7. Ihana, kun on joku joka odottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Putte on aina niin kiva esim päästää ulkoo sisälle, kun se kiehnaa mun ympärillä niin onnellisena. :-)

   Poista
 8. Putte kyllä herättää mussa epääidillisiä tunteita kun alan pohtimaan miten se hyvä puoli on, kun tuo muksu joskus lähtee maailmalle, että pahin kissa-allergikko on sitten ulos ovesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, otatko sää sitten kissan? Jottain hyvvää siinäki sit, että laps muuttaa pois. Otatko valkosen? :-D

   Poista