torstai 22. tammikuuta 2015

Tauti.


Meillä on ollu täälä vattatauti. Olipa aikamoista ko molemmat vanhemmat oli sänkynpohjalla/vessasa ja mukulat riakku koko päivän ihan miälens mukkaan. Aika siivon saivat aikaseks. Toisena päivänä sentään toinen mukuloista oli vähä rauhallisempi, äSsä ko sai saman taurin. Koolla se oliki jo ensimmäitteeks.


On muuten mukavaa huamata miten fiksusti 5-vuatias jo ossaa oksentaa. Koo oksensi pitkin lattioita, mut äSsä käveli aina tyynesti vessaan. Mut Koo onki vasta kolme. Sitä kolmee vuatta kerittiin onneks juhlimaan ennen ko tultiin kippeiks.


Nyt alkaa jo elämä voittaa, joten taidan harjata tukkani ja käydä suihkussa. Ja syädä jottain.

18 kommenttia:

 1. Oi ku hieno kakku! :) Mutta ei käy kateeksi vattatauteilu, se on kyllä ihan vihoviimenen tauti. Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan oikeeki kakku kyl oli, mut se syätettiin sukulaisille. Kyl tää tauti varmaan oli jo täsä, äSsäki riahu jo illalla tavallisseen tappaans. :-)

   Poista
 2. Mesis22.1.15

  No teilläpä onkin ollut kamala tauti. Onneksi se on aika lyhytaikainen. Itse kärsisin kymmenen lenssua ennen kuin yhden mahataudin.

  Myöhästyneet onnittelut Koolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut toisaalta vattatauti on ohi hyvällä tuurilla päivässä, huonolla tuurilla kahdessa. Funssan jälkeenkin saa viälä niistää viikkotolkulla. Näin ainaki mulla. Mukulat muuten näyttää aina puolittavan tautiajan aikuisiin nähden, on se hyvä. Kerron Koolle onnittelut. <3

   Poista
 3. Tsemppiä tervehtymiseen! Ja myöhästyneet onnittelut kolmevuotiaalle. Vatsataudit on pehvasta, niitä on liikkeellä - täytyy pitää varansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ensin luultiin, että Koo oli syäny jottain koiranpaskalunta pihalta kun se oksensi. Mut tuli se sitten meillekin se vaiva. Pehvasta on tosiaan.

   Poista
 4. No onneksi tauti on voiton puolella. Sitä jaksaa sairastaa enemmin monet flunssat kuin vatsataudin, se on ihan hirvittävä. Onnea myös pienelle sankarille. Onneksi ehditte juhlia synttäreitä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti vaan synttäriviaraat ei saanu tautia. :-)

   Poista
 5. Vattatauti on inhottava, itsellä oli ennen joulua. Paranemisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taas oli flunssa ennen joulua. On nää talvet aika sairastelua. Kaikki pöpöt kiärtää.

   Poista
 6. Hui. Onneks me ollaan säästytty. Onhan se kohtalaisen vaivaton laihis, mutta on siinä aika paljon huonojakin puolia. Suihku on kyllä hyvä :) tulee aina parempi olo. Toinen on sit kun jaksaa vaihtaa lakanat. Onnea teidänkin kolmevuotiaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tarttiski käyrä punnittemasa ittens. Tännään käytiin saunasaki. Se vasta teki hyvän olon. Niin ja ne lakanatkin vaihdoin. :-)

   Poista
 7. Mikää ei oo niin inhottavaa ko mahatauti, se vie voimat ihan kokonaan.
  Muksut osaa käyttää hyväkseen vanhempien sairautta, koettu juttu :)
  Hyvä että alkaa helpottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tosiaan, voimat ei oo kunnolla viäläkä palannu. Vaikka muuten onki jo oikein hyvä olo. :-)

   Poista
 8. Mahatauti ja muksusta huolehtiminen on kyllä, en edes saa sanottua, se on täyttä painajaista, se on ihan sieltä toisesta reiästä mistä syöksyy samaa tahtia sen oksupoksun kanssa.

  Nostan kyllä äSSälle hattua, olen samanlainen Koon kanssa vielä tässä aikuisiässäkin ja tuuttaan justiinsa siihen mikä sattuu olemaan kohdalla kun aika on :D

  Myöhästyneet synttärionnittelut Koolle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaaks se sit vaan tulla jollain ihmisillä enemmän varottamati se oksu? Mulla aina velloo ja enteilee jopa minuutin ennen ku lentää. Oonki sit onnekas. :-)

   Poista
 9. Voi teitä rassuja, kun tauti iski. Vielä synttäritkin, vaan saihan ne vieraatkin varmaan sen taudin :) Kyllä se nyt varmaan jo on ohitse.
  Hieno "kakku", joutaa vieraat syödäkin sen oikean.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää luulen kans, että Koo tykkäs tosta vaatimattomammasta kaakusta enemmän ko siittä oikeesta. :-D
   En oo ainakaan viälä kuullu mittään viaraitten vattantoiminnoista. Jos ne selvis säikähdyksellä.

   Poista