perjantai 9. tammikuuta 2015

Kirppiksellä.


Poikettiin mukuloitten kans Pirkan Kirpputorikeskuksesa. Oon oikeen ylpee ittestäni. En ostanu vaikka näin tiäs mitä kivvaa. Esimerkiks tuala yläkuvasa oleva peili. Se makso 15 euroo, ei paha hinta, mut meillä on jo tarpeeks peilejä.

Arabian puali litraa vetävä soositoopi oli seki 15 euroo. Mulla on jo sammaa mallia yks.

Esteri Tomulan "Elisa"-kulho makso himpun verran liikaa, 30 euroo. Halvemmalla olisin varmaan ostanukki.

60-luvun tarjotin oli hauska mut kallis, 28 euroo. Lisäks se veis huushollisa kauheesti tillaa...

Piänet kankaspuut. Mut en tiiä puuttuko siittä jottain osia, sukkula nyt ainaki. Kyl tommosilla olis varmaan hauska jottain väkertää. Hintaa oli 20 euroo, eli liikaa heräteostolle.

Ihan tyhjin käsin en kirppikseltä kumminka kotio lähteny. Ostin kolmella eurolla neljä Sarviksen tummansinistä lusikkaa. Hyviä mukuloille ja miksei ittellekki soppalusikaks.


24 kommenttia:

 1. Hienoja on, mutta melko kalliita noin kirppari hinnoiks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä noi kaks ekaa oli ihan kohtuuhintaisia. Tai no ehkä siinä kohtuun ylärajalla. Muut oliki vähän turhan hintavia. Siks ne sinne kirppikselle jäikin. Mulla on yleensä se 4 euron yläraja kirppishinnoissa, tosin joskus on jonkun aarteen kohdalla pakko joustaa. :-)

   Poista
 2. Mesis9.1.15

  Että mä tykkään noista hienoista astioista. Onneks mulla ei oo tilaa. Muuten meillä olisi kauniita astioita koti piukassa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ne pienet tilat tuu nopeemmin piukkaan kuin isot tilat? ;-)

   Poista
 3. Toi peili olisi kyllä hieno. Ollaan huomenna menossa samaan paikkaan vieraisille ja pitää nyt yön aikana yrittää vakuuttaa itselleen, että mä en tarvitse tuota, jos se siellä sattuisi vielä olemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ei ainakaan näkynyt blogissa peiliä, kerro sitten saitko vakuutettua ittes vai et. :-D

   Poista
  2. Mä en nähnyt peiliä :( Ehkä en vaan huomannut tai sit joku muu oli sen ostanut. Kaikki muut tässä esitellyt asiat kyllä bongasin, mitään ei tosin koko kirppikseltä tarttunut mukaan. Kaikki mikä vähän himotti, oli liian kallista siihen nähden, ettei mitään oikeasti tarvinnut :D

   Poista
  3. No määkään en ensin huomannut sitä peiliä vaikka seisoin siinä melkein kiinni. Vasta jossain viiden metrin päässä huomasin ja palasin takasin. Mut jos sen on joku jo ostanut, niin sai hienon peilin. :-)

   Poista
 4. Voihan mikä Elisa ja peili...En tiiä miten olisin kyennyt pitämään näpit erossa kulhosta, vaikka onhan siinä naarmuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei yleensä naarmut haittaa. Se on yleensä se hinta joka haittaa. :-D

   Poista
 5. Ester Tolmusen Primaveraa minäkin metsästän, kun onnistuin rikkomaan naapurin täydellisestä lautas-sarjasta yhden lautasen. Halpa tuo kippo on siihen nähden, että lautaset maksaa (jos jostain sais) 45€/kpl ja pullalautanen Huutonetissä peräti 99€. Älyttömiä hintoja kun ne kuitenkin on vain vanhoja astioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nostaahan se hintaa jos on kysyntää mut ei tarjontaa. Mut juu, hirveitä hintoja niistä vanhoista kipoista ussein pyydetään. Varsinkin just siitä Tomulan Primaverastakin.

   Poista
 6. Tosi upea kirppis teillä. Hintojen kanssa kannattaa olla tarkkana. Hyvän löydön teit noissa lusikoissa. Kirpparit ovat parhaita.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se kyllä hullumpi löytö ollu, ne lusikat. Alle euron kappale, yleensä ovat monta euroo kappale.

   Poista
 7. Tosi kivoja tavaroita oot kirpparillä nähäny. Sama juttu meillä, että alakaa olla paikat täynnä. Ei viitti ostaa ku ei oo tilaa laittaa esille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki oon aika rankalla kädellä täsä viimeaikoina laittanu entisiä tavaroita kiartoon, mut silti on tavaraa nurkat täynnä. Toisaalta se on kyllä mukavaaki, mää tykkään tavaroista. :-D

   Poista
 8. Hieno oli kyllä tuo peili ja kivat lokerot siinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nii-i. Harkittin jo, että ostan sen edes leikkimökkiin, mut ko siäläki on aika vähänlaisesti sitä seinätillaa.

   Poista
 9. Hieno toi peili ja Elisa on aivan ihana <3 Se on muuten kumma juttu, et ainakin mä pihistelen monesti kirppishinnoissa, mut sit Lumppulan huudoissa on valmis maksaan maltaita jostain emalikiposta, mikä just sillä hetkellä on ihan pakko saada =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, Lumppulasta voi ostaa tuplahinnalla mitä kirppiksellä viittis maksaa. Hassua. Mut mää en osta lumppulasta ku ehkä pari ostosta vuodessa. Oon oppinu ihan hyvin jo hillitteen itteni. :-)

   Poista
 10. Tiiäkkö, miulla oli just tuollanen peili, mies teki kehykset tavallisen pyöreän peilin ympärille, mihin lie hävinny/kadonnu.

  Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan täälä plokisa näkyny yhtäkään tavaraa jota sulla ei olis joskus ollu? :-D

   Poista
 11. Meinasin jo rynnätä katsomaan olisko peili vielä kaupan, sit muistin et mullahan on jo joka huoneessa peili (keittiötä lukuunottamatta) ja pari ylimäärästäkin jotka tarvis myydä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut jos keräis tarpeeks peilejä huusholliins, tuloksena olis peilitalo. Aatteleppa sitä.

   Poista