lauantai 24. tammikuuta 2015

Vapriikki-Vintage.


Kävin Vapriikki-Vintagessa. Siellä oli oikeen mukava tunnelma, vaikka väkkee oliki aika vähä. Mut no, eipä tarvinnu käyttää kyynerpäitä. Näin nyt ekkaa kertaa kuuluisan Retrosiskon ja se oli kauheen mukava! Vapriikisa on vintagee 60-luvun teemalla viälä huamennakin, käykää jos ootte lähettyvillä.


Ennen Vapriikkia kävin pikasesti UFFilla, eihän siittä ohikaan voi kävellä. Siältä löyty yks hame joka mun miälestä käy kivasti lapikkaitten kans, siinä ko on saman värisiä raitojaki. Retrosiskolta ostin kesäks kiatasuhammeen, siinä on rauhankyyhkyjä ja lukkee jottain naisten oikeuksista.


19 kommenttia:

 1. Wau miten upeita ostoksia ja aaaahhhh noita lapikkaita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oonki erityisen onnellinen noista mun lapikkaista. Ihan parhaat talvikenkät. :-)

   Poista
 2. No höh, ei törmätty. Mihin aikaan kävit? Retrosiskon piste oli kyllä mieletön, teki mieli vaan lääppiä kaikkea ja kuola valu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää olin siälä ehkä siinä 12-13. Harmi tosiaan ko ei törmätty. Tällee jälkeenpäin on kurjaa tajuta, mut munhan olis pitäny kysyä sulta ootko tulossa. :-P

   Poista
  2. Mun piti kysyä sulta mut aattelin ettet mee ollenkaan ku olit pipi. No mut me kierrettiin eka kirppareita ja kerettiin Vapriikkiin vasta neljän aikaan.

   Poista
  3. Juu en mää sit ennää siihen aikaan siälä ollukka. Saisin mässäillä sushia sillon. :-)

   Poista
 3. Mesis25.1.15

  Olet taas käynyt jossain "aarreaitassa". Yläkuvan valkoinen kahvipannu olisi mulle niin sopiva. Se on ihana.
  Hienot hameet löysit. Varsinkin tuo raitainen. Jos Sinulla olisi joku valkoinen pusero, niin näkisin Sinut tanhuamassa. Semmottinen mielikuva tuli kuvasta. No, ehkä et ihan lapikkaissa tanhuisi, mutta niissä kippuranirkkoisissa kengissä kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mesis25.1.15

   Lisään vielä, että se kukallinen kahvipannu siellä ylähyllyllä.

   Poista
  2. Ai toi Tomulan ruusupannu. Ihana se onki. Mulla on kattila sillä kuasilla.

   Mulla on kyllä valkosia kansallispuvun paitoja, mut mua ei kovin helpolla näe tanhuamassa. Se on muuten hassua, että kansallispuvuista tulee ihmisille järjestään miäleen tanhuaminen. :-D

   Poista
  3. Vaikka toisaalta, ei tossa kuvassa kansallispukua ole, sää taidat olla joku meedio, ostin kyllä kansallispuvunhameenkin tuolta Vapriikista. Esittelen sen vasta tuonempana. :-D

   Poista
  4. Mesis25.1.15

   Joo kyllä tiesin, ettei tuo ole kansallispuvun hame, mutta jotenkin se muistutti sitä väriltään ja raitakuosiltaan.
   Jaa että meedio =D. No, työkaveri kyllä sanoi aina, että minussa on ennustajaeukon vikaa =D. Nytkin näin sen ostamasi kansallispuvun hameen päälläsi. Hih!

   Poista
 4. Olispa ollut kiva käydä tuolla! Näkyy olevan mun keltainen kattilakin tuolla hyllyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onko sulla keltainen primavera? Se on se mun himoitsemani ja kauan ettimäni esine.

   Poista
 5. Anonyymi26.1.15

  Tuo lapikkaiden kanssa oleva hame on ihana! ps. minkä kokoiset lapikkaat sinulla on? Itselläni pulmaa oikean koon löytämisessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun jalka on 39 ja satuin löytämään just sopivat. Useimmat mihin kirppiksellä törmää, on 36 tai 37. Viikko, pari, sitten näin yhdet jotka oli no 44-kokoo.

   Poista
 6. Ihanat lapikkaat siulla ja tuo hame soppii niihi tosi hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että jos ei olis ollu lapikkaat jalasa, ni olis jääny hame ostamati. Peilin kautta kattelin, että hauskalta näyttää ja ostin. :-)

   Poista
 7. Noi lapikkaat on kyl makeet ja toi kietaisumekko on ihana! Mä koitin kans katsella hametta mutta ei osunut mieluista kohdalle. Jos kuvio oli napakymppi, se olis ollut kooltaan sopiva puolta pienemmälle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä yleinen vika. Sit ne sopivat on jotain ihan kauheita mummokuoseja. :-D

   Poista