torstai 23. huhtikuuta 2015

Kevättä.


Kevät keikkuen tulevi. Eilen ilma oli ko morsian ja tännään myrsky on katkonu sähköö ja melkein viäny pyykit narulta. Mut se on kevättä se.

Leikkimökkiin saatiin hiano pöytä. Pappa sen oli mukuloille väsänny. Nyt ko vaan tulis lämpimämmät kelit, ni vois ruveta maalaamaan. Hitsi, siälä on kyllä sit kivvaa viättää aikaa kesällä. Tullee huvimajalle kilpailija. Seki on nyt siivottu kevätkuntoon. Oonki sen huvimajan yleens viimeistään vapuks siivonnu, joten oli kiva ko sain eilen inspiraation.

Vanha matto oli niin riakaleina, että käyttöön pääsi dyykattu muavimatto.

Verhot on samat ko viime vuanna. Mitäs hyviä vaihtamaan, vaikka vaihtelu virkistäiski.

Viälä ko sais tartuttua haravaan. Siinä sitä on karmee tyä, siinä pihan haravoimisesa. Ei mitenkään mun lempihommaani.

10 kommenttia:

 1. Anonyymi23.4.15

  äläs nyt - haravointihan on niin terapeuttista ja parasta hyötyliikuntaa - mulla on iso piha talon ympärillä ja haravoin vain risut ja kävyt pois ja nekin keväisin, kun linnut laulavat... myrskyrisut kerään aina pois käsin... syväharavoinnin teen vain kukkapenkeille ja kasvimaalla - lehdet maatuvat talven aikana hyvin, kun ne syksyllä ajan ruoholeikkurilla silpuksi -

  hannah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ajetaan ruoho aina niin myöhään, joskus juhannuksen jälkeen ehkä ekan kerran. Sen takia olis kiva siivota pahimmat paikat, ettei tartte niitä siinä kuukausi tolkulla kattella. Mut kylhän se lannottaa nurmikkoo kun ne leikkurilla silppuu, joten ehkä annan tosiaan olla vaan. :-)

   Poista
 2. Mä en kyllä ikinä haravoi! Tai melkein ikinä. Pahimmat lehdet talon seinustalta pois vaan. Etkö sä voi jättää haravoimatta? Ruohonleikkurilla sitten myöhemmin yli vaan. Tai jotain. Tai no, meillä kun aina tuulee, niin lehdet kerääntyy ojien pohjille, sieltä ne naaraan haravalla kevätsiivouksen yhteydessä, mutta se on ihan kivaa puuhaa.
  Tuo teidän huvimaja on niiin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mää niitä pahimpia kans vaan keräilen, en mää koko tonttia jaksais vaikka olisin tarmokaskin. :-D

   Poista
 3. Mesis24.4.15

  Kylläpä on hienon pöydän pappa tehnyt.
  Huvimajassa on kyllä niin hienot ja sinne sopivat verhot, että niitä ei kyllä kannata vaihtaa.

  Hyviä ohjeita on tullut haravoimiseen, -tai sen välttämiseen =D. Itsekin maalla ollessa aina haravoin. Olisi sitä vähemmälläkin päässyt jos olisi huomannut, että ruohonleikkurilla lehdet menevät silpuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi haravoiminen on vähän semmosta ko hiihtäminenkin. Oon miättiny, että alkaiskohan se vanhemmiten maistua, mut ei ainakaan viälä. :-)

   Poista
 4. Ompa upea pöytä, leikkimökki taitaa olla mei aikuistenkin tyttöjen unelma.
  Iloisia hetkiä leikkimökkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tosiaan olla leikkimökistä enemmän innoissani ko mukulat. :-D

   Poista
 5. Tämä kevät on aina hyvää dyykkausaikaa, mahtaakohan lisääntyvä valoisuus tehdä ihmisille vaihtelunhalua? Odottelen aina toukokuuta innoissani, mutta nyt tärppäsi lampun kanssa jo huhtikuussa. Tästä on siis tulossa mahtava löytöjen ajanjakso :D

  Pöytä on kyllä upea ja koristeellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, arvaa vaan vietiinkö meijän roskikset pois! Just ko alkaa aurinko paistella ja ihmiset tehdä kevätsiivouksia! Tyhmät ihmiset ko käyttivät sitä aluetta kaatopaikkana, nyt joudutaan tilaamaan roska-auto omalle pihalle. Vaikka toisaalta, niitä kaatopaikka tavaroita mää just oon dyykannu...

   Poista