perjantai 24. huhtikuuta 2015

Kirppikseltä.


Oonko nyt ihan pöljä ko ostin vitosella rikkinäistä tavaraa? Mut ko mää oon halunnu kannellisen toopin, semmonen on jotenki mukavampi jääkaapisa. Ja on se sentään Kilta maitokannu, vaikka siinä kolhu onki. Joku on hianosti naamioinu kolhun värittämällä sen vihreeks.


Rairalliset verhotki ostin. Ne pääsi heti pukuhuaneeseen haisemaan pesuaineelta (yäk). Kotona päästin pari ärräpäätä ko huamasin että neki oli rikki, löysin reijän. Niin niitä kirppiksellä tutkein mut jäi huamaamati. Mut kai se on sitä elämän jälkee josta oon aina sanonu tykkääväni.

Kauheen vaikee kuvattava...

Soikeen muavisen valokuvakehyksenki ostin. Mallikuva oli niin pirtee, että meinasin panna sen hyllyyn, mut kyl siihen sit kuitenki mukulat pääty. Kuva on äSsän kerhokuva johon Koo pääsi mukkaan. Vähän harmittaa, että en laittanu mukuloille retroo päälle, mut aattelin myähemmin olevan kiva ko vaatetus kuvastaa tätä aikaa.


Leikkimökkiin ostin kahvelilaatikon. Se on samanlainen ko meillä oli piänenä leikkimökisä. Siittä vaan puuttuu pikkulusikat.


16 kommenttia:

 1. On kyllä tosi kauniit verhot. Kiva katsella aina näitä sinun kirpparilöytöjä, itse kun niin harvoin pääsen suuremmille kirppareille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut piänemmiltä kirppiksiltä ne parhaat löydöt tekee. :-)

   Poista
 2. Mesis25.4.15

  Hieno kannellinen maitotooppi ja raikkaan väriset verhot. Sinä sanot pesuaineen hajulle yäk, ja minä aaaah, eli tykkään kaikista hyvistä tuoksuista. Kiva pieni lusikkalaatikko.
  Lapset ovat kuin kaksi marjaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se pesuaine tavallaan haiseekin hyvältä, mun vaan tekkee pahhaa aatella sitä semmosena kemikaalihajuna. Ko kuulin, mimmosia myrkkyjä ne hajusteet on, rupesin niitä välttelemmään ja nyt saan niistä jo päänsärkyäkin kun en oo ennää tottunu. Hiukan kyl harmiki, itte oon sen ongelman aiheuttanu...

   Poista
 3. Ihanat nuo verhot. Hyviä ostoksia olet tehnyt.

  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi verhot on vähä erilaiset verrattuna meijän muihin verhoihin, mut siks ne just ehkä niin mua viähättiki. :-)

   Poista
 4. Verhot on nätit ja muksuilla on ihanaa kun on leikkimökki ja kivoja tavaroita...Itse olisin lapsena niin toivonut, että olisi leikkimökki, kun aina leikin kotileikkejä milloin missäkin... Senkö takia lienennytkin säästänyt nuorimman lapsen leikkiastiat sunmuut ja ostanut kirpparilta lisääkin leikkikoti-juttuja, nyt vaan pitäs tyttöjä tulla leikkimään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikinä ei oo liian myähäistä leikkimökille! Voi semmosen aikuisenaki rakentaa. Vaikka puuvajaan viihtyisäks kesähuaneeks. :-)

   Poista
 5. Anonyymi25.4.15

  Eihän tuo kannu ole varsinaisesti rikki, siis silleen että estäisi käyttöä, eikös siitä ole vaan "siivu" reunasta pois, siltä ainakin näyttää. En pidä vitosta pahana hintana, varsinkin kun on tuo kansi mukana, ei nuita kansia usein tule vastaan. Jos tavaralle on käyttö tai joku selvä paikka kotona, niin pieni kauneusvika ei minusta häiritse, varsinkin kun hinta oli noin edullinen.

  Ihan supersöpö tuo valokuvakehys ja tyttöjen paidat käyvät hienosti sen punaiseen väriin. :)

  Paula Turusta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se kolhu tosiaan käyttöö haittaa. Ja se kolhu ei vaivaa yhtään niin paljoo ko sillon jos sen olis itte hajottanu. :-)

   Poista
 6. Kannellinen kannu on tosi hyvä löytö. Kyllä Kilta on kaunista! Raidalliset verhot on myös tosi makeat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää sen sanoit, Kilta on kaunista! Hianoo suunnittelua.

   Poista
 7. Hyvät löydöt jälleen, ikkunaverhoissa on hyvät värit. Nii ja miulla on ollu tuollanen valkuvakehys, mutta valkoisena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattotaas sitte ko laitan seuraavan kirppislöytöpostauksen, että mitä sulla niistä tavaroista on ollu. :-D

   Poista
 8. Meinasin ostaa ton sun toopis joku aika sitten mutta jätin sen pöytään sen tussivärityksen takia. Kolhu ei olis haitannu mua mut sen naamiointi haittas :-D
  Onneks löysi kotonsa sulle, tosi löytö oli hintansa puolesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muaki häiritti se vihreen sävy ensin, mut nyt on jo silmä tottunu. Onneks et ostanu. ;-)

   Poista