lauantai 30. toukokuuta 2015

Enon kalsonkeja.


Kyllä mulla nyt kalsaripaitoja piisaa! Sain enon vanhoja joustofroteepaitoja, kalsareita ja kerrastoja. Vanhaa hyvvää laatua, Hyvonia ja sen sellasta. Paitoja mun tullee käytettyä ihan päälivaatteena ja kalsonkeja öisin. Kyllä mää nyt talvella tarkenen, ja miksei niitä nyt vois jo kesälläki käyttää.


Loirin sanoin:
Villi-ihminen tanssi pitkin maita
päällänsä joustofroteepaita.16 kommenttia:

 1. :-D Sä olet ihan mahdoton!
  Hieno installaatio tuo kalsongit ja paidat puussa, ihan kuin juuri valmistunut Kaarina Kaikkosen Valssi elämälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katoppa vaan! Määhän olin tiätämättäni ihan taiteellinen. Mun teos voi olla sit vaikka. Muisto menneestä pierusta - kalsari-installaatio. :-D

   Poista
 2. Voi ku ihanaa!!
  Mä käytän paljon miesten pitkäpunttikalsareita kun niissä on paljon kestävämpi vyötärönauha. Etenkin talvella ulkona ihan korvaamattomat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon kans tykänny miähen vanhojen kalsonkeista, etenki niitten materiaalista. Tosin nykyään miästen kalsonkitkin on huanontunu.

   Poista
 3. Mesis31.5.15

  Hih! Nuo kuvat =D. Olet kyllä hulvattoman hauska.
  Mutta asiaan. Lämpimiä nuo miesten kerrastot varmaan ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimiä joo, ja pääasiahan on se, että ne on vanhoja. Ei oo vanhan voittanutta! Noissa on kyl tiätty erityistä se, että ne on enon vanhoja, en mää kenen tahans käytettyjä hualiskaan. :-D

   Poista
 4. Miksi muuten naisten alusvaatteissa on niin vähän kangasta, me kun tunnetusti palelemme paljon, mutta onneksi on noita upeita lämpimiä miesten asusteita joissa vilukissatkin tarkenee.
  Ihanan sinisiä nuo paidat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Naisten kalsaritkin on yleensä sellasta ohuen ohutta trikoota. Pitäskö niitä laitaa viidet päällekäin, vai mitä ne suunnittelijat meinaa?

   Poista
 5. Mun täytyy nyt siis ajatella pelkissä pikkuhousuissa pihalla hippaloivasta peeaskanaapurista hänen olevan villi-ihminen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin siinä tapauksessa, jos sillä on joustofroteepaita. :-D

   Poista
 6. Hieno tilataideteos puussa! Kylläpitää olla talvella lämmintä päällä, niin minäkin vetäsen miehen hylkimät pitkät kalsarit alle. Eivät kiristä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sääki näet ton tilataiteena. :-D
   Johonki ne piti ripustaa, ni miks ei vaikka puuhun.

   Poista
 7. Tankki1.6.15

  Köyhältä enoltas oot viäny, ryäkäle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, vaan eno anto ne köyhälle sukulaisraukalle. Tairatki olla vähä katteellinen. Mää voin kysellä, jos vaikka Aukustilta löytyis sulleki vastaavia.

   Poista
  2. Tankki5.6.15

   Mittään en myännä. Kysy samalla, et lähteeks se mun kans vasaanimettälle.

   Poista