keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Vauvanvaatteita.


Meillä kävi täälä semmonen hymypoika ettette uskokka! Pualivuatias sukulainen oli kyllä hyväntuulisin ihminen mitä oon ikinä nähny. Olin sille etukätteen ommellu kesäisiä vaatteita. Kyl tommosia piäniä vaatteita on sitte kiva ommella.
Mukuloille tein kevvääks pupupipot. Ne onki ollu jo jonkun aikaa käytösä. Pipoisa on eriväriset tuplaneulatikkaukset, että sit erottaa kumpi on kumman pipo.


9 kommenttia:

 1. Ihania vauvanvaatteita, mitkä kuositkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli ostettua ihan uusia kankaita. Vihreen joustofroteen sisko toi Metsolan myymälästä, pupu ja sininen on eurokankaasta ja loput jottain jämiä mun kangaskasasta. :-)

   Poista
 2. Mesis21.5.15

  Kyllä noin somia vauvanvaatteita on kiva antaa, -ja saada :)

  VastaaPoista
 3. Vauvat on aina ihania! Tuliko vauvakuume :D Kivoja kankaita noissa vaatteissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei sentään tullu kuume, vaikka kyseinen vauva oliki harvinaisen ihana. Kyllä oli hymy herkässä sillä tyypillä ja muutenkin se oli semmonen tyytyväinen söpöliini.

   Poista
 4. Oi oi mitkä ihanaiset pikkuvarpaat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se lasten hyväntuulisuusgeeni on teillä varmaan suvussa kun teitin muksut sai mutkin harmittelemaan miksi me lopetettiin lapsettomuushoidot :D

   Poista
  2. No meijän Koo ei ollu piänenä kovinkaan hyväntuulinen. Tai siis oli, mut ei se kauheesti hymyilly. Oli vaan ja möllötti. Helppo mukula se oli, niinko taitaa olla toi hymypoikakin. :-)

   Poista