lauantai 2. toukokuuta 2015

Näköalapaikka.


Kyllästyin remonttisotkuun ja päätin, että on täsä huushollisa oltava ees yks siisti huane. Siivosin syämähuaneen ja vaihdoin jopa järjestystä. Mukulat on ihan onnesans ko ne näkkee nyt syäressään pihalle. Ennenhän sohva oli ikkunan eresä ja Kookin pöyräsä selkä ikkunaan päin.


8 kommenttia:

 1. Hyvä kun kiepsautit pöydän ikkunan ääreen, näin on kiva seurailla mitä pihalla tapahtuu, onko joku kukka tupsahtanut kukkaan vai lintu löytänyt madon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tännään seurailtiin kattia ko se myyrästi pellonreunasa- :-)

   Poista
 2. Mesis3.5.15

  Joo pöytä sopii hyvin ikkunan eteen. Mukava on katsella ikkunasta ulos kun on syömässä tai kahvilla. Talvella voi laittaa lintulaudan lähelle ikkunaa, niin silloin vasta seurattavaa on. Puttekin varmaan tykkäisi =D.
  Lapsilla näyttää olevan vappuhauskaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putte tosin ei saa ruokapöydälle tulla. Mut se voi kattella keittiön ikkunalaudalta lintulautaa. :-)

   Poista
 3. Noinhan se pöytä pitääkin olla. Ihanaa vappuilottelua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On toi juu jotenki kodikkaampi noin. Sillon ko muutettiin, meillä oli piäni pyäree pöytä tossa ikkunan edessä, mut se oli ahdas. Kumma ko toi isompi soppii noin sutjakkaasti...

   Poista
 4. Hyvä muutos! Meillä ikkuna on vähän turhan korkeella vaikka pöytä siinä vieressä onkin. Tai ehkä näkymää haittaa ennemmin ne kasvit siinä ikkunalla. Isän äidin kotona aina kytättiin kaikkia elukoita pöydän ääressä. Se oli kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tarttee vähän harventaa kasveja. :-D

   Poista