tiistai 12. toukokuuta 2015

Kukkoja


Kirppikseltä löyty hauskat lituskaiset keramiikkakukot, laitoin ne syämähuaneen oven päälle. Syämähuaneesa on pönttöuunin päällä kukkopillejäki, tuli vähän niinku kukkoteema sit siihen huaneeseen. Nyt tarttee olla varovainen, etten verä teemaa överiks. Luulen, että kolmannet kukot olis jo liikaa.


Piänin kukko, toi vihree, on uusin löytö kukkopilleistä. Nyt olis kiva löytää viälä punanen ja oranssi.


Sammaan teemaan soppii viälä mun ykkösvaihtoehtoni keskikerroksen makuuhuaneen tapetiks: Pihlgren ja Ritolan "Kaakelikukot". Meillä ko on vähä tota remppaa, niin tarttee aatella tapettejaki. Eiks toi oliski ihana?


12 kommenttia:

 1. Mesis12.5.15

  Ihana tapetti!!! Hauskoja ja iloisen värisiä kukkopillejä. Hienot on myös nuo oven päällä olevat kukot ja hyvin sopivat kukkopillien kanssa. Ei tunnu olevan mitään kukkotappelun meininkiä =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan sulasa sovusa ne on nyt täsä nää pari päivää selvinneet. Toivotaan ettei kukkotappelua tuu jatkossakaan. :-D

   Poista
 2. Hihii, mulla on lapsuudenkodissa kukkopillit jemmassa. Siel ois punanenkin, vaan enpä myy. Mummo osti aikoinaan aina markkinoilta mulle kukkopillin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa sulla ollu ihana mummo! Tartteeki alkaa miättimään, että mitäs mää sit myähemmin lapsenlapsilleni voisin ostella. Hmm, kukkopillejä kans?

   Poista
  2. Täytyykin katsoa markkinoilla vieläkö kukkopillejä löytyy.
   Juu, mun mummo oli <3

   Poista
 3. Tapetin täytyy olla tosi ihana, koska se on mun retron kohdalla Tästä Maija tykkäisi - toteavaan silmääni kaunis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Koska mää tiiän sulla olevan hyvä maku, niin totisesti tota tapettia tarttee sitten tosissaan harkita!

   Poista
 4. Mun mummi keräili kukkopillejä, sillä oli niitä joka maailmankolkasta. :) Mietin just et mitäköhän sille kukkopillikokoelmalle kävi kun mummi kuoli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauheeta jos joku on vaan heittäny ne pois! Paas kysellen sukulaisilta, että kai joku otti ne talteen.

   Poista
 5. Ai nuista kukkopilleistä tulikin mieleen vieläkö vanhempien luona nuita oisi ja ne mahdollisesti saisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kysy! Mää tykkään, että ne on kyllä kauheen kivoja. Niitä harvoja esineitä joilla ei meijän huushollisa oo mittään varsinaista käyttötarkotusta, koristeena siis vaan ovat, jos siis tauluja ei lasketa. Tai no, voihan noilla mukulat soitella, yks vaan on mykkä. :-)

   Poista
 6. toi on ihana tapetti, mulla on tota jonkun verran toisessa värissä. Enpäs tiennytkään siitä aiemmin mitään, kiitos :)

  VastaaPoista