tiistai 5. toukokuuta 2015

Tavaraa.

Mahtokohan se olla Retroilu-lehdessä ko Anoppi näki kuvan Tutti Frutti -purkista. No, se muisti ittelläns olevan semmosen ja lykkäs sen sit mulle.

Kirppikseltä löyty aikuisten kokkoo kaks (!!!) pussilakanaa lasten kuasilla ja viälä tyynyliinatki sammaa sarjaa. 

Sööttejä kankaitaki on löytyny. Keskimmäinen on kaitaliina.

Karhuherra Paddington -pussilakana. Taas aikuisten kokkoo. Kyllä mua nyt onnistaa.

Norsukankaaseen oli kääritty erellisen postauksen jättiteekuppi, joten se on tavallaan kaupanpäällinen. Kiitos "managerilleni" Suville! 

Oranssi emalipesuvati ison kukkaruukun aluseks. 
Enpä ookkaan nähny ennen tommosta emalileimaa. Google kerto sen ihan yleiseks.Mammalan naapurista mukulat sai hianon 70-luvun matkamuiston Sveitsin Alpeilta. Savupiipusta ko painaa, ni reijästä tiiraamalla maisemat vaihtuu, joka kuvasa on junia. Mää sit taas sain keittiökaluja (kuvasa kattila on rekvisiittaa).


18 kommenttia:

 1. Karhuherra Paddington on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on siittä aika heikot muistikuvat lapsuudesta, mut sen vähän perusteella mitä muistan, niin taisin tykätä. :-)

   Poista
 2. Oi että, miten nostalginen olo tuli, kun katsoin noita sun löytämiä pussilakanoita :) Meillä oli lapsena juurikin tuollaiset pussilakanat, jossa on vihreällä pohjalla noita nallen & muiden elukoiden kuvia :) Kivoja löytöjä olet kyllä tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut joskus piänenä sitä finlaysonin(?) leijonakangasta, onneks oon saanu sitä meijän mukuloille piänen palan. Lapsuuskuosit on ihan parhaita. :-)

   Poista
 3. Kivoja löytöjä olet tehnyt.Etenkin tuo kakkoskuvan pussilakana setti aikuisten koossa kelpais kyllä mullekkin. :)

  VastaaPoista
 4. Mesis6.5.15

  Ihania löytöjä olet tehnyt. Yläkuvan "kippo" on soma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Arabian Tutti Frutti -purkki 60-luvulta. TuttiFrutit on Pomona -purkkien edeltäjiä, suosittuja keräilykohteita molemmat. Oon joskus päättänyt, etten sekaannu niihin ollenkaan kun ovat niin hirveissä hinnoissa. Mut jos ilmaseks saa, niin eihän sitä voi olla ottamatta vastaan. :-D

   Poista
 5. Tosi upeita lötöjä.
  Mukavaa päivää sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa päivää sullekin. :-)

   Poista
 6. on taas hyvät löydöt...kenenkähän suunnittelua tuo norsukangas ku itellä punanen samanlainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, enpä tiiä suunnittelijaa. Täytyy tutkia sen reunat sitten kun sen puran irti (se on ommeltu omituisen muotoseks pussilakanaks). Jos vaikka hulpiossa lukis jottain.

   Poista
 7. Onpa taas iloisia, värikkäitä löytöjä. Miks mie en löydä mitään, vai oisko se vikana, jotta en jaksa maksaa paljon :)
  Mulla on lainassa se Iloista emalia kirja, pitää lueskella. Sit kahtelin omaa vanhaa emalimukia, kunhan kerkiän niin kysyn teiltä viisaammilta, jotta tietäsköhän kukaan siitä jotain. Mut sit kun kerkiän, nyt paistaa aurinko ja pitää olla ihan pihalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En määkään viitti maksaa, käyn niin paljon kirppiksillä että halpaakin löytää. Tämän postauksen tavaroihin on menny yhteens alle kymppi. Mun tarttis kans päästä käsiks siihen emalikirjaan, varmasti viihryttävä. :-)

   Poista
 8. Joha siuul on taas monia uppeita löytöjä,Miulla on tuollanen sininen pesuvati aikamiespoikaa siinä vauvana pesin, tuli äitiyspakkauksen mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onks äitiyspakkauksessa saanu joskus värillisiäkin vateja? Mää luulin, että ne on aina ollu valkosia. Ehkä toiki on sitte äitiyspakkauksesta?

   Poista
 9. Mun äiteel ol puolessu tommosest punaset kukkakankaast ja tommonen fati on ollu sillon äiteyspakkaukses ku mää syntysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kiva jos määki olisin löytäny isomman palan tota punasta kukkakankasta, vaikka semmosen pualessun kokosen. Se on kyllä yks ihanimmista kankaista jota oon nähny...

   Poista