sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Kiirutta piti.Ajatteletteks te ikinä väärin? Mää ajattelen. Äsken ajattelin, että "perhana ko on koko pää täynnä ihmisenpuremia". Hyttysenpuremiahan ne, tai hyttysenpistämiä, ei hyttynen pure. Harkitten jottain päänpeittävää nutturaa jonka läpi niitä paukuroita ei pystyis raappimaan. Harmi ko jalkakarvoista ei saa aikaseks samanlaista, vaikka oonki saamaton ajelemmaan kinttujani. Mulla oli tosa yks ilta jalasa mun tummanruskeet polveen ylettyvät villasukat, hyttyset tuntu tykkäävän niistä. Oliskohan syynä ollu niiren tumma väri?

Elämä on ollu täsä tän viikon yhtä juhlaa. Ensin oli miähen synttärit, sitte pirruuttans juhlittiin yhren sukulaisen synttäreitä (jotka oli kyl jo kevväällä), sitte oli mukulan synttärit ja sitte lauantaina juhlittiin niitä mukulan synttäreitä. Kukkaiskansa oli kotimatkalla ja poikkes taas täsä meillä yhreks yäks. Muutenki on joka päivä tullu käytyä jossain. Eli ihan mukava viikko, tosin sitä latisti se, että oon nukkunu vähä huanosti. Mut ei auta valittaa, vois olla huanomminki. Kiirutta piti kumminki tän viikkoo, aika meni noppeesti.

Karppauksesta en oo tainnu täälä viälä puhua mittään. Oon kyl kasvotusten pitkästyttäny sillä ihmisiä ihan tarpeeks. Mut pakko raportoira nyt ko oon sitä vähentäny. Vai oonks mää sen lopettanu, en tiä. Joka tapauksesa ihan uskomatonta, en mää muistanu kuin kurjalta tämmänen karppaamattomuus tuntuu. Jottain 4 kk ehrin karpata. Viime viikolla ko oli kuuma, ni en jaksanu tehrä ittelleni erikseens ruakaa. Miäs ja mukula syä sammaa, ja nyt jouruin määki syämään kaikenlaista riisipattaa yms. Sit viikonloppuna ko kävin Loimaalla, ni tuli syätyä mitä sattuu. Nyt se on sitte menny siihen että syän ihan niin ko viime tammikuusaki, eli "tavallista" ruakaa. Koko ajan on nälkä ja tekkee miäli napostella sitä sun tätä. Karpatesa söin terveellisesti, vaikka energian sainki rasvasta. Joka päivä söin kauheesti salaattia ja muuta tuaretta, samoin ko marjoja pakastimesta. Nyt meni monta päivää eläen pelkällä pastalla, blörb. Sano jotkut mitä sano, mut mun miälestä karppaus on terveellinen elämäntapa. Tai ainaka ilman sitä mää en pysty elämään terveellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti