sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Vappaa viikonloppu.


Se oli sit miäs reissusa mukulan kans viikonlopun. Mää lueskelin paljo ja kävin parilla kirppikselläki. Nii ja ostin vähä kukkia lissää tonne pihalle. Sain siihen rappusten kaiteen laatikkoon lopultaki laitettua ahkeraa liisaa niitten talvisten callunojen tilalle. Viime vuanna mulla oli siinä punasta ahkeraa liisaa ja ne näytti viihtyvän siinä oikeen hyvin. Tänä vuanna ostin hetken miälijohteesta semmosia pinkkejä vaikka se tavallinen punanen olis varmaan enemmän mun tyyliä. Polunpiäleen laitoin verenpisaraa ja autotallille roikkumaan jottain petuniaa.

Keskellä on amppeli jonka tein emalikattilasta, pohja on ruastunu puhki.

Mää luin tosa joskus kuukausi sitte Untinen-Auelin Luolakarhun klaanin ja Hevosten laakson. Se touhu meni sitte semmotteeks, että en oikeen pystyny lopettammaan sitä lukemista. Aattelin lukkee taas alusta asti sen kirjasarjan ko siittä ny lopultaki ilmesty se viiminen, eli kuudes, osa. Tarttee varmaan tilata se netistä, näyttää olevan siälä vähä halvempi. Tai ei se ny kauheen hintava Prismasaka ollu, mut ko oli päässy loppumaan. Kyl noista sarjan alkupäänki kirjoista viälä saa huvia, luen niitä kumminki jo neljättä kertaa. Sen takia mulla oli tosa kuukauren tauko ko lupasin miähelle ja mukulalle etten hetkeen lue. Tarttee yrittää pittää touhu asiallisena tän kolmannen kirjan kans.

Eipähän ötökät kiusannu.

Sain siinä yäviaraitaki. Kukkaiskansa oli reissumpäällä levittämäsä rakkauren ilosanomaa. Itte ne tollai sano, ei oo mun keksintöö. Tein niille kasvisversion moussakasta, nuarimmainen ei oikeen innostunu, mut aikuistet söi kyl. Illalla pelattiin vähä krokettia (meillä on mukavan haastava tontti semmoseen, tartteeki hommata omat pelivehkeet) ja sit vähä saunottiin. Aikasin aamulla ne lähti jatkamaan matkaans.

Kukkis-autoo sisältä ja ulkoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti