perjantai 21. helmikuuta 2014

Penkinsuojukset.


Kura-aika on taas tulosa, tai no, oikeestaan sitä on kestäny läpi talven. Tein autoon penkinsuajukset, mukulat ko potkii penkinselkämyksiä kurakenkilläns. Mulla oli kaks palaa muavitettua ruusufroteeta, sopivat penkisuajuksiks. Kiinni pysyvät kuminauhoilla.


Ylös tein taskut, saa sit säilyttää siälä vaikka aurinkoklaseja. Taskut vähä roikkuu, kankaan sisälle olis ollu hyvä laittaa joku keppi yläosaan, olis ryhdikkäämpi. Mut ommellessa ei ollu semmosia mukana, mää ko alotin nää muualla ko kotona. Mut kyl noilla penkit pyssyy siistimpänä. Senkus potkivat nyt vaan.


10 kommenttia:

 1. Huippuhyvä keksintö! Ja hieno toteutus.

  VastaaPoista
 2. erittäin hyvä idea. tääkin menee to do listan jatkoksi..

  VastaaPoista
 3. Tiina22.2.14

  Just toissapäivänä mietin että meillekin tarvis tommoset. Tosin koiralle tarvis siihen penkille. Pitäsköhän oikein lähtee kangaskauppaan...

  VastaaPoista
 4. Mesis22.2.14

  Ihan huippukeksintö ja hyvän näköisetkin vielä ovat.

  VastaaPoista
 5. Kätevät JA hyvännäköiset!

  VastaaPoista
 6. Noihan on mainiot, miks kukaan ei keksiny tollasia kun meillä ois tarvittu, me huudettiin vaan,"kengät pois ja et sitten potki".

  VastaaPoista
 7. Hyvä keksintö on kans huutaa kenkät pois. Mää en oo sitä hoksannu. :-)

  VastaaPoista
 8. Miten sitä ei koskaan tullut ajatelleeksi komentaa ottamaan kengät pois. Täytyy kysellä Kosotädilta ohjeita teinin käsittelyyn josko on jotain mitä en ole tajunnut :D

  VastaaPoista
 9. Joo, kannattaa kysyä! Sillä on varmasti kokemusta kun poika jo lähentellee neljääkymmentä. :-D

  VastaaPoista
 10. Mullakin on ollut tällainen to do-listalla viimeiset 6 vuotta.. Ja joka kerta kun autolla lähetään jonnekki, kiroan etten ole saanu aikaseks. Respektiä!

  VastaaPoista