lauantai 1. helmikuuta 2014

Pupukangas - kaikkien retroilijoitten unelma.


Kävin tännään Alastarolla Karkki ja kirppis -nimisellä kirpputorilla. En sinne ees suunnitellu meneväni, mut joku mua sinne veti. Pakko oli mennä ko miälesä pyäri. Kai se oli toi pupuverho joka siälä mua kutsu. Lopultaki mulla on pupukankasta, hintaan yks euro. Nyt ko löytäis viälä myyrä- ja nukkumattikankaita.

Samaiselta kirppikseltä 6 eurolla 6 emalilautasta.

Eurolla kaks sinapin väristä kynttilänjalkaa ja samalla
hinnalla kaks vanhaa vaaleensinistä valoverhoo tuunauksiin.

Ihana Mehtäemäntä tarjos mulle retrotavaraa. Hain postista sit paketin jossa oli pussilakanoita, tyynyliina, Koolle kesätakki ja mulle kesäkassi. Kiitos sinne MehtäPirttiin! Oli muuten hauskaa avata se paketti, Mehtäemäntä konkretisoitu ko haistoin miltä sen huushollisa tuaksuu ja löysin viälä pitkän punasen hiuksenki.

Takki ja kassi, niin ihanat!

Tyynyliina pupuilla ja kolme pussilakanaa,
taustalla oleva on torellinen suasikki.


17 kommenttia:

 1. Jukranviti mikä löytö!! :O Pupulakana siis! Taitaa olla aiheellista itekin perehtyä Alastaron kirppariin joku kerta kotinurkilla. Harmillisesti se Hirvikosken kirppis on auki tosi huonoihin aikoihin näin arkisin töissä käyvän kannalta. :/ Ekotorille olis tarkotus viedä tavaraa tässä talven aikana vielä. :)

  VastaaPoista
 2. Alastaron Karkki ja Kirppis on mun lähikirppikseni... Joskus ei tartte mennä sisällekkä ko tuulikaapista saa jo ilmatteeks kaikkee mukavaa.

  VastaaPoista
 3. ihana juttu kun olivat mieleisiä tavaroita.

  mitä tähän miun kaljuuntumiseen tulee niin niitä hiuksia on joka tuutti täynnä. sit kun tätä karvaa on ihan vietävästi ihmisellä päässä eikä harjaa näytä päälaelle kun jokatoinen päivä ni tietäähän sen. tippuuhan ne :D

  tuo emalilautaslöytö sain miun kateudesta vihreeksi. siis aivan ihania..mie myös mummon vanhoja lautasia ja kuppeja hamstrannu mökiltä(lue=ihan olen luvan kanssa ne varastanu. todennu vaan mummolle:"mie kuule mummeli nyt otan nää jottet harapiänä työnnä mikroon" hehe..

  VastaaPoista
 4. peeäs:eikai ne tavarat haissu paskalle?? XD

  VastaaPoista
 5. Tiina1.2.14

  Mihin sulla mahtuu kaikki noi astiat :)

  VastaaPoista
 6. Tota astioiden mahtumista mäkin oon miettiny. Noi pussilakanat on kyllä hienoja!

  VastaaPoista
 7. Onpa ihania tekstiilejä ja varsinkin nuo emalit - vau!

  VastaaPoista
 8. Mesis1.2.14

  Noihin emalilautasiin minäkin ihastuin. Tositosi kauniita.

  VastaaPoista
 9. Minäkin olen alkanut pitämään jo retrosta vaikka joskus ei kiinnostanut..on se vaan niin veikeän värikästä. Pojallani oli lapsena lakana pupukankaasta.
  Hurmaavia astioita.

  VastaaPoista
 10. Vetäispä muakin puoleensa joku paikka mistä löytyis pupukangasta!! ;)

  VastaaPoista
 11. Mulla oli pienenä vihreästä ja keltaisesta pupukankaasta lakanoita ja tyynynpäälisiä. Ne on vieläkin äidillä tallessa. :) pitäis ehkä hakea lainaan omille lapsille.

  VastaaPoista
 12. mua on ruennu jo jotenkin kyllästyttämään toi pupukangas,kun tuntuu et sitä on kaikilla retroilijoilla :)omat pupuni möin ajat sitten pois. mut silti tohon hintaan ostasin itekkin :D mun pitäs selvittää minkä tuotantoo on mysteeri sammakko kangas minkä löysin kirpparilta, retroo on taatusti, mut kukaan ei tunnu tietävän et kenen tuotantoo :)

  VastaaPoista
 13. Eemelikangas olis kiva löytö myös! Mummolassa oli tummanruskeat Eemelikankaasta tehdyt verhot, harmikseni en tiedä mihin ne joutuivat. Toivottavasti ovat tallessa :)

  VastaaPoista
 14. Upeita löytöjä,sielläpäin on hyviä kirppiksiä.

  VastaaPoista
 15. Mehtäemäntä, ne tavarat haisi oikein miällyttävältä, ei ollenkaan paskalta. :-D

  Tiina ja Aivosolu, mun täytyy varmaan tehrä oikeen oma postaus astiakaapeille, näätte että niisä on viälä jonkulle kipolle tillaa. :-)

  Kassu, mää oon sitä pupukankasta himoinnu ko oon nähny millasia hintoja siittä maksetaan. Kummasti mua alkaa viähättää ko näkkee muitten melkein tappelevan jostain kankaanpalasta. Itte en kyl kalliilla ostais. :-)

  Morphinea, totta! Eemelikankas olis kans hianoo! Myyräkankas olis varmaan kaikkein kivointa löytää, äSsä kun ihan tosissaan tykkää myyräkirjoista ja -piirretyistä. :-)

  VastaaPoista
 16. Hyvä juttu. :) sitä tiiäkkö ite sokeutuu siell ominais hajulleen :D

  VastaaPoista