tiistai 11. helmikuuta 2014

Viälä mahtuu?

Niin monta kertaa ootte kyselly, että minne noi mun kirppiskipot ja -kupot oikeen mahtuu. Mää kuvasin teille mun astiakaapit samalla ko siivosin. Kyl niisä viälä tillaa on, ainaki parille pytylle.

No tää alkaa olla jo vähä ahras.


Kaappien päällähän on aina tillaa.
Jos ei muuten ni muitten takana.
Jos näyttäisin Anopin kaapit, ne näyttäis vähä erilaiselta. Siälä on tyyliin neljä mukia ja viis lautasta, siinä se.
Mites te? Minimalismia vai "valinnanvarraa" astiakaapeisa?

25 kommenttia:

 1. meillä kaapissa on kyllä reilusti valinnanvarraa..hatuttaa vaan kun miten sitä sit aina tekeeki vaan niillä samoilla. miun aarre astiasto on täydellinen 20 hengen arabian katinka..ooooh..kullitetut kupit. en raaski laittaa niitä ikinä pöytäänkään kun ne on niiiiin hienot. pitäsköhän muuttaa tapansa pikkuhiljaa??

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlainen vihreänmusta peltinen säilytystölkki. Sekä myös oranssinmusta. :)

  Mullakin on astioissa valinnanvaraa. ;)

  VastaaPoista
 3. Hieno järjestys teidän kaapeissa! ja mukula ihana.
  Meillä on liikaa astioita, mut yleensä kumpikin käyttää omia lemppareita useimmiten :)

  VastaaPoista
 4. Heh, luulin omistavani ihan liikaa astioita, mutta kun katsoin nämä kuvat niin huomasin, että mulla onkin ihan vähän vain!

  VastaaPoista
 5. :D Eniten mua ehkä tässä vaiheessa elämää huolettaa se, että millasen astiakaapin mä tartten sitten mun unelmien rintamamiestaloon, koska haaveilen semmosesta sekalaisesta lautassetistä. Yks yhtä ja toinen toista. Mut ne eri merkkiset pinottuina vie aavistuksen enemmän tilaa ku samikset. Hmm. Kyllä vaikeeta on. :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi12.2.14

  kyllähän tuonne mahtuu, kun on noin hyvä järjestys!

  hannah

  VastaaPoista
 7. No onhan hieno järjestys, sanoopi uusi seuraaja.
  Tota...tulekko nää meille kanssa järjestelee kaapit? Jos haluaa ottaa vaikka taikinakulhon, niin rymähtää puolet kamoista alas. Jos ei ole rymähtänyt jo siinä vaiheessa, kun avaat oven. Ja on vielä sekin, että et välttämättä sitä kulhoa näe sieltä sekamelskasta, ennen kuin ne kaapit on puoliksi tyhjennetty. mikä tosiaan saattaa tapahtua jo ovea raottamalla.
  Ja ihan itte on saanut kaapit tuohon tilaan <3

  VastaaPoista
 8. Aika minimalistista kun olen laiska tiskaamaan. Lisäksi poika pitää huolen ettei astioita ole liikaa. Emalimukitkin saivat sen verran kyytiä että pinta lähti, onneksi eivät olleet vanhoja.

  VastaaPoista
 9. Argh, ei kellään voi olla noin siistit kaapit! Meillä on ja valinnanvaraa, mutta ihan liian vähän kaappitilaa. Ehkä se johtuu siittä että kaksion keittiöön ei kai kuulukaan mahtua suurperheen roinia... Mutta tarttee sitä olla riittävästi astioita jotta on sitten millä täyttää ne ihan oikean talon kaapit sitten kun semmosen joskus saa hommattua.

  VastaaPoista
 10. ♥kaapit pullollaan ihanuuksia!

  VastaaPoista
 11. Hyvä järjestys sinulla. Meillä on vähän kaappitilaa, ei yläkaappeja ja minulla olen antanut itselleni astianostokiellon:), mutta ostelen sitten puuhkeita, tyynyjä ja liinoja huhhuh. Pitäisi vähentää, mutta minimalistia minusta ei saa, vaikka hävittäisin kaikki ns. tarpeettomat tavarat.

  VastaaPoista
 12. Unohdin mainita siitä teatterista. Luulen sen tulevan Tampeteellekin, tarkista ihmeessä, se oli niin upea näytös.

  VastaaPoista
 13. Sulla on mun unelmieni keittiöromppeet siellä. Meillä on kans aika paljon kaapeissa, mutta puolustelen sitä sillä, että on syöjiäkin. Sitten kun tulee ystävät kylään samanmoisen lauman kanssa, niin ei meinaa mikään riittää.

  VastaaPoista
 14. On siulla siistit kaapit, ja paljon ihania astioita. Mie katselin tuota alinmaista, epämääräisen roinan kaappia,mikä ihana puinen kaukalo siellä on piilossa, ota se esiin ja näytä:))

  VastaaPoista
 15. Hyvinhän tuonne vielä mahtuu!!..:)

  VastaaPoista
 16. Mesis12.2.14

  Voi mahoton, miten paljon ihania astioita ja niin hyvässä järjestyksessä. Ihana mukula <3.
  Itselläni ei ole paljon astioita, kun ei ole tilaakaan paljon.

  VastaaPoista
 17. Voi mitä Ihanuuksia - ja mikä järjestys wow!

  VastaaPoista
 18. Oho mitä ihanuuksia!

  VastaaPoista
 19. Hyvältä näyttää!! Kaikenlaisia ihanuuksia sultakin löytyy. Olispa mullakin noin paljon kaappitilaa! :O

  VastaaPoista
 20. Kyllä mua nyt hävettää..mun kaapit ovat kyllä aivan törkeän sekaisin.
  Astioita minulla moneen lähtöön ja ulkovarastoon olen osan jo kiikuttanut. Keräilen kans emalia ja arabiaa...ja sen huomaa!

  VastaaPoista
 21. Valinnan varaa on kyllä meilläkin :), vaikka olenkin yrittänyt astioita vähentää sieltä rumemmasta päästä, sit voi kirpulta ostaa jotain nättiä tilalle...niin aina..

  VastaaPoista
 22. Hyvä järjestys sun kaapeissa. Oon yrittäny vetää minimalismilinjalla, mutta on tullu rönsyiltyä. Kaappien ylähyllyillä on vielä tilaa, kun sinne en ylety ilman jatkoa...

  VastaaPoista
 23. Onhan ne hyväsä järjestyksesä ko just siivosin. :-)
  Tai no, on ne nykyään muutenki aika hyväsä järjestyksesä ko mukulat ei ennää myllää niitä kaappeja joihin ylettyvät.

  Kosotäti, se on rosollikaukalo joka siälä romun takana pilkistää. Sopivaa petkelettä en vaan oo kirppiksiltä löytäny, ni se vaan oottelee siälä käyttöö.

  VastaaPoista
 24. Mulla on kyllä ehkä joku sairaudeksi luokiteltava ongelma, mutta nämä säntilliset rivit ja syvät lautaset/ matalat lautaset järjestykset sai mut ihan hymyilemään innoissani :D

  VastaaPoista
 25. Kai mää sit nykyäänki oon ees jonkin verran järjestelmällinen. Mun miälestä se on ihan ittestään selvää, että syvät ja matalat lautaset on erikseen hyllyilläns. Ennen mukuloita mää olin kova järjestelleen ja arkistoimaan. Kunhan ne kasvaa vähän, mulla on taas aikaa pittää tavarat järjestyksesä. :-)

  VastaaPoista