tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kaivoin nenää.

Partapappa asetti semmosen ansan, että vaikeeta siihen oli olla lankeematta. Haaste piti ottaa vastaan jos "kaivo lukiessa nenää, pieras, huokas tai nauro/naurahti, tai aatteli et olipas typerät vastaukset ja/tai uuet kysymykset..." Myännän kaivaneeni nennää, mut se haju lähti jonkusta muusta. Joten kerron ittestäni 11 9 faktaa ja vastaan 11 kysymykseen.

Faktat:

1. Säätiedotus telkkarista ei jää yhtään päähän. Yritän keskittyä, mut sit ko se loppuu en muista mittään mitä siälä on ennusteltu.
Multa toi ennuste meni ihan ohi,
mut ehkä Koon vauva sisäisti sen.

2. Mun lempi-Muumijakso on Talven vieraita. Siinä on ihan mahtava avantouintikohtaus.

3. Jos meinaan lipsahtaa rapulta, miätin putosinko kuitenkin. Jos vaikka oonki oikeesti taju kankaalla ja jatkan vaan normaaleja touhuja pääni sisällä.

4. Riipasee ko mukula syä keltuaisen. Se on selkeesti peritty joltain muulta ko multa (öö... miäheltä). Mää oon aina tykänny enemmän valkuaisesta.

5. Vesi ei oo mun elementtini. Pelkään sitä, venneesä on kamalaa ja uiminen hirveetä. Pelkäämisen lisäks oon muutenki surkee uimari. Vettä yritän jannooni juara, mut ko se tökkii. Tiskauskaan ei suju, jos meen vähäki lähelle tiskipöytää, oon likomärkä. En tuu yhtään toimeen veten kans.

6. Jos joulu on suuri kelmutusjuhla (en tuu toimeen tuarekelmunkaan kans) ni juhannus on suuri hoilotusjuhla, en kestä ko kaikki hoilaa. Onneks tän vuaren juhannus oli mukavan lauluton.

7. Inhoon ampiaisia, mut tykkään kimalaisista ja mehiläisistä. Kimalaisia on hauskaa silittää, ne on niin söpöjä ja pörrösiä. Hassusti ne potkii, että mees pois siittä, ko silitän:


8. Jos joku meinaa tehrä jottain väärin, sanon "tsöp". En tiiä mistä se tapa on mulle ilmestyny. Esimerkki: äSsä meinaa laittaa banaaninkuaret sekajätteeseen, sanon "tsöp" ja kuaret mennee biopyttyyn. Yksinkertasta ja tehokasta.

9. Sillon harvoin ko otan päikkärit, kualaan tyynyn märäks. Miksköhän? En mää yällä kualaa.


Partapapan kysymykset:

1. Kuka teil käy sapuskaa hankkimas ja mist ne pää-osin hankitaa?
- Mää käyn kaupasa. Lähin (7km) kauppa on S-marketti, joten siältä sit usseimmiten.

2. Syyääks teil itte mettästettyy tai kerättyy ruokaa? Jos- ni mitä??
- Mää joskus haaveilin mettästysseuraan liittymisestä, mut siittä mittään tuu. Joten ei meillä ainaka mettästetä. Kerrään kyl pakkaseen siäniä ja marjoja.

3. Kulkuvälinees tekee tenän kesken matkan. Miten toimit?
- Soitan ruikutuspuhelun miähelle. Luulisin. Ei sillai oo tainnu viälä käyrä.

4. Missä ja millases kämpäs sä asut?
- Vuaren -61 omakotitalo mettän ja pellon välisä.

5. Onks lemmikkei? Jos on, ni mitä ja kuin pal.
- Yks Putte. 

6. Mikä sun lempiruokas on?
- Ekana tullee miäleen moussaka...

7. Yksin vai kaksin?
- Vähä riippuu. Jos kyse on vattataurista, ni se on mukavampaa ko ei tartte tapella pöntöstä. Mut jos kyse on vaikka seksistä, ni onhan se kaksin hauskempaa.
Seksistä en laita kuvvaa.

8. Ooks tyytyväine ulkonäköös? 
- Kyllä kai mää oon. Sillon ko oli 7 killoo enenmmän, olin vähemmän.

9. Mitä sussa ittessäs inhoot ja mikä sus on parasta?
- Inhoon sitä ko pinna on niin lyhyt mukuloitten kans ja tykkään ko kumminki jaksan touhuta niitten kans. Tännään leivottiin pullaa. Mää mittasin aineet, mukulat teki kaiken muun.

Hiivaa.

10. Käytätkö "salaa" päihteitä, eli ootko ns. kaappijuoppo?
- Jos päihteiks lasketaan suklaa, niin joo. Päivällä teen/kahveen kans tekkee niin paljo miäli pallaa tummaa suklaata. Sit sitä tarttee piilotella mukuloilta. Niin ku että "Mitä? Ei, ei mulla mittään suusa oo. Eikä ainaka suklaata."

11. Lempi-asentos?
- Nukkuesa vattallaan, herreillä selällään.

Kiitos partapappalle. Käykää piärimäsä sen blogisa jos haluatte tän haasteen.

24 kommenttia:

 1. Jopas oli kivat vastaukset, enkä uskalla lipsua vieraiden miesten blogeihin :) Siellä on leipureita ihan hienosti, ei kohta tarvi sun ite tehä mittään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl sinne uskaltaa mennä kattomaan, rento miäs.
   Totta juu, ko äSsä oppii lukemaan, voi kattoo ohjeesta ja mitata itte. Mihes mua kohta ennää ollenka tarvitaan? :-)

   Poista
 2. Voi mahoton. Saan vielä joskus vatsakrampin naurusta lukiessani juttujasi :D. Olet hervottoman hauska! Tykkään kuin hullu puurosta! (oon muuten aina miettinyt, että miksi hullut tykkää puurosta?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! Mut etköhan nyt vähä jo liiottele. :-D
   (oon miättiny sammaa...)

   Poista
 3. Samaistun päikkärikuolaamiseen. Mikäköhän taika siinä ku en mäkään öisin sitä harrasta. Toiseks ku herään päikkäreiltä on olo hetken aikaa niinku krapulassa enkä aina tiiä onko yö vai päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suusa maistuu kissan kakka, pää särkee ja janottaa! Miks aamulla ei oo sellanen olo ko herrää, päikkärien jälkeen vaan?

   Poista
 4. Anonyymi1.7.14

  Voi kauhia kui hieano uus telkkari!! Kuin mahtavasti sie kirjoitat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mamman ja pappan telkkari, eikä taida olla ees kovinkaan uus. Kiitos kehuista! :-D

   Poista
 5. Mesis2.7.14

  Säätiedotusjuttu,-olen luullut, että olen ainoa, jolle ei säätiedotus jää mieleen.

  Ihan kuin olisin itse kirjoittanut tuon vesijutun. Jotenkin minulla on veteen ns. viha/rakkaussuhde. Pelkään sitä, enkä uskalla mennä veneilemään, mutta onko mitään ihanampaa kuin katsella rannalla myrskyävää merta.

  Kimalaisvideo oli i-ha-na :)

  Yksin vai kaksinjuttu =D =D =D

  Ihanat leipuri ja kisukuvat.

  Tää oli tosi hauska postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan selkeesti samalla aaltopituurella! ♥

   Poista
 6. Olipas mukavia tunnustuksia..:D

  VastaaPoista
 7. :))))))) ihnan rehelliset vastaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yritän parhaani olla rehellinen. :-D

   Poista
 8. Uiminen on tärkeää. Tärkeämpää kuin mikään muu.

  Mutta saat kyllä kunniamerkin vatsatautikuvasta. Seksiä on netti täynnä, mutta tuommosta en ole vielä tähän saakka nähnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää itteasiasa tykkäisin kauheesti uimisesta, mut ko oon siinä niin huano ja pelkään vettä. Yhteen aikaan kävin kyl ahkerasti uimahallisa, syväsä pääsä iski joskus piäni paniikki, mut muuten se oli mukavaa. Luannonvetteen mua ei kyl saa. Saiskohan sellasen kammon hoirettua vaikka hypnoosilla tai jottain?
   Kiitos kunniamerkistä! :-D

   Poista
 9. Ekaks alkuun: onnea kaimalle nimpparina! Kyllä Maijana on kivaa ainakin tänään. Sait mutkin nauramaan taas kerran jutuillas. Mä söin lapsena kans aina kananmunan valkuaiset ja sisko keltuaiset. Mulla on myös lyhyt pinna, siis todella lyhyt. Onkohan Maijoilla aina? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos! Onnee sullekkin! ♥
   Sanotaan, ettei nimi miästä pahenna, mut ehkä se kuitenki aiheuttaa naisilla (maijoilla) lyhyttä pinnaa ja outoo miältymystä kananmunan valkuaiseen.

   Poista
 10. Mää taas voisin syödä vaikka pelkästään keltuaisia. Tai ainakin sillain et keltasta olis vaikka 2/3. Pelkkä valkuainen on pahaa mut keltasen kans seki on hyvää. Ja vettä määki pelkään, uida en uskalla ollenkaan yksin, ainakaan sillain että ui ulapalle päin. Kyl mä silti aina vähänmatkaa sillain teen, mut kylhän siinä meinaa tulla kakka housuun. Tänä kesänä kävin kertaalleen uimassa ihan kokonaan yksin mattopyykin jälkeen, ja että oli voittajaolo sen jälkeen ku olin vielä hengissä! Ja kelmun kans en myöskään tuu juttuun lainkaan, joskus aikoinaan kun kävin välillä kaveria jeesaamassa kahvilassa niin en saanut lopulta koskea kelmuun enää ollenkaan... Mää käytän vaa purkkeja ja muovipusseja, ne on paljon helpompia ku jotku saatanasta seuraavat tuorekelmut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkeja ja pusseja käytän määki. Ja alumiinifolioo. Munki tarttis varmaan kokkeilla yksin uimaan menemistä. Yleens kyl vaadin, että syvemmällä tarttee olla joku (se jokin hirvee nappaa sit sen toisen ennen mua), mut jos menis yksin ni ei tarttis hävetä sitä panikointia. :-)

   Poista
 11. Anonyymi3.7.14

  Paljon onnea Maija näin hieman myöhässä :) Voitko kuvitella, mulle täytyy uimaan mennessä järvenpohja sukeltaen tutkia (lapsi suorittaa) jonka jälkeen juuri ja juuri uskallan kävellä kohti syvempää, josta sitten uin kohti rantaa ja tietenkin välillä tarkkailen yltääkö jalat pohjaan ja paniikkihan siinä on kaiken aikaa! Uin aina samalla kohtaa järveä, joten pohjan tutkinta tietysti huvittaa kaikkia muita :D Ikinä en voisi kuvitella uivani selälle päin koska siellähän voi olla vaikka virtauksia, jotka vievät mennessään ;) Rohkein uintisuoritukseni on Persianlahdelta, ihmettelen miten pytyin lillumaan vedessä tuntitolkulla lähes unohtaen virtaukset, pohjat ja hait (lehdestä luettiin jälkeenpäin haihavainnosta melko lähellä ) ja vielä nauttimaan siitä ! Sen jälkeen en ole veteen mennykään. Suosittelen kokeilemaan ! :D t. äRrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarttiskohan munki sit käyrä Persianlahrella? Jos voisin siälä unohtaa sen "hainsyätin" joka mulla tarttee olla siälä syvemmällä vetesä. :-D

   Poista
 12. Kyl sai hymyillä ja naurahella, sen verran hauskat vastaukset. :D

  VastaaPoista