lauantai 12. heinäkuuta 2014

Restaurantapäivien löydot.

Ai että sitä eilistä rompetoria. Oli kyllä ihan mahtavaa! Lopultaki tapasin Vaapukan Outin, siinä sitä nainen mun makkuuni! Toivottavasti nährään pian uurestaan. Ilma oli kuuma, mut on ollu kuumempiki männä vuasina. Kotona huamasin olevani ko keitetty rapu jolla on valkonen hiusraja huivin alla, mut väliäkö tolla.


Olin varustautunu retkiherkullani, tulisella purkkinuudelilla, sekä suklaalla ja pualella litralla teetä. Pirin sit ittekseni piknikin ompenapuun alla varjosa. Evväät oli tarpeen ko olin kirppistelemäsä yli kuus tuntia.


Olin liikkeellä polkupyärällä. Tasasen maan kasvatilla (joo, Kangasala on Loimaaseen verrattuna vuaristoo) oli paikat kovilla ko piti sotkee kotio 7 km helteesä tyhjillä renkailla. Pari kivvaa löytöö piti sivuuttaa ihan vaan siks, että en olis saanu niitä pyärällä kuljetettua. Joten pyärä oli just hyvä valinta; kunto kasvo, rahhaa säästy ja huusholli säästy uusilta huanekaluilta. Ostin vaan sitä mikä kasseisa kulki. Ja mitäs niisä kasseisa sit oli? No nämä:

Reilut 3,5 m ihanaa kukkakankasta.
Kuva ei tee oikeutta ihanuurelle.

Vihreet verhot.
 Rakastan tota kuvioo.

Verho aika tönkköö kankasta.
Tätä miätein tukikankaan kans tualinpäällisiks.

Söpö maustehylly purkkeinens.
Laatikoisa vanhoja ruakaohjeita.

Ruusunen syvä emalilautanen.
Tää pääsi mun emalihyllyyni.

Kukkopilli, oli niin halpa että oli pakko ostaa.
Näitä on ennestäns jo pari pönttöuunin päällä.
Taustalla koristetyynyn päällinen.

Aaah, aitoja retrolautasliinoja ja -tarroja!
Raskiiks näitä käyttääkkä?
Taustalla tyynyliina.

Urthexin muavipurkki ja kaks Sarviksen tumman vihreetä lusikkaa.
Lusikat on Kääkälle ja niitä on kauan ettitty.

Tää on vähä outo ostos, punanen auton sivupeili.
Mut restaurantahan on just auton osille järjestetty.

Talveks hoppeellakirjailtu vetskaripaita.
Talveks myäs pipo jonka sain kaupanpäällisenä.

Piänen tarjottimen vein Tiptapille tuliaiseks ko käytiin mukuloitten kans kyläsä. Kiitos Tiptap herkuista!
Tää on semmonen saalis joka pääsi karkuun. Rahat oli vähisä ja päätin jättää kattilan jonkulle muulle. Sit hain kumminki lissää rahhaa ja juaksin hakemaan kattilaa. No se joku oli sen viis minuuttia sitte viäny. Voih!18 kommenttia:

 1. Fiksusti lähdit fillarilla, vaikka saaliita olisi ollut enemmän muuten. Mutta onhan tuossakin. Ihanat nuo vihreät verhot! Ja ihanaa kans, että sait keskittyä kaikessa rauhassa tapahtumaan, ilmeisesti ihan itseksesi kun menit. Seurassa on usein vaikeaa keskittyä sekä seurusteluun että saalistukseen, en osaa edes kuvitella miten hankalaa se olisi lasten kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yksikseni olin. Ei sinne olis mukuloita voinu ottaa, kuus tuntia helteesä... Outin kans kirppistelin vajaan tunnin, toivottavasti en haitannu Outin keskittymistä hölpöttäesäni. :-D

   Poista
 2. Taas oot löytäny kaikkee hienoa. Harmi kun kattila meni ohi. Ehkä se ei sit ollu sulle tarkotettu... Mä en enää pystyis hellepyöräilyyn, niinon huono kunto :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyl määki jo välillä pelkäsin, että taju lähtee. Onneks oli kypärä.

   Poista
 3. harmi ettet saanut tuota kattilaa, mutta monta muuta mahtavaa löytöä sait.

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia taas vierailusta meijän kojulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ittelles! Ens vuanna sit taas. :-)

   Poista
 5. Anonyymi12.7.14

  Oi jospa oisin voinut olla mukana..:) Kauniita kukkakankaita ja ruusulautanen!! Nyt oon kyllä kateellinen!! Mutta hyvään kotiin pääsivät :D t.äRrä

  VastaaPoista
 6. Oijoi. Ihanat vihreet verhot ja tarrat ja kaikki muukin. On nää blogit kyllä kivoja kun pääsee ihastelemaan aarteita ja tunnelmia ja vähän siinä sivussa vihertymäänkin vaikka ite makais vaan kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos määki joskus vaan tyytyisin lukemaan blogeista. Ei tulis talo täyteen. Vaikka no vein mää just tännään painoni verran tavaraa kirppikselle.

   Poista
 7. Mesis13.7.14

  Nyt olit löytänyt niin paljon hienoa tavaraa, että kehun kaikkia yhteisesti - - - hienoja. Mieleen jäi kyllä päälimmäisenä ihanaihana maustehylly ja emalivati. Siis aivan mielettömän ihanat. WWAU!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maustehyllylle tarttis keksiä joku paikka. Tuntuu että keittiösä on jo seinät täynnä. Apua, mihen mää sen laitan?

   Poista
 8. Ihana oot ja kiva nähdä nää sun löydöt kokonaisuudessaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, taisin vaan niitä vähän kassista vilauttaa. Nähdään taas! <3

   Poista
 9. Tieks sää noitten Sarviksen lusikoitten alkuperää? Meillä oli niit töissä kans ja työkaveri mummeli sano niitte olleen joskus jossai muropaketeis tai jukurteis kylkiäisinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai? Miälenkiintosta! Tartteeki kysyä äitiltä, jos se tiätäis. Meillä oli ainaki yks tollanen ko oltiin piäniä ja se oli Kääkän lempilusikka. Sen takia niitä on ettitty.

   Poista