keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Säärikarvat ongelmana?

Onko sulla koivet karvaset? Se ei aina oo ihan nätti näky. Laitat päälle nätin kesähameen ja lähret kylille, aina joku kattoo että kauhia ton koipia. Ja jos ei kukkaan katokaan, ni onpahan ittellä ainaki vähä semmonen epävarma olo. Kerron täsä nyt pari niksiä, joilla hamekansan karvaongelmat hoituu.

Niksi nro 1:
Anna mukuloitten piirtää jalat täyteen tairetta. Kukkaan ei huamaa sun karvojas, huamio kiinnittyy piirustuksiin.


Niksi nro 2:
Käytä paksuja sukkahousuja. Ohuista sukkahousuista näkkyy karvat ikävästi läpi.


Niksi nro 3:
Hanki sääriin kolmannen asteen palovammat. Ihonsiirron voi tehrä kätevästi esim. selkänahasta ja sittenhän on ongelmasta päästy. ...paitsi jos omaa kovin karvasen selän. (tästä niksistä en jaksanu teille kuvvaa ottaa)

Niksi nro 4:
Osta kaupasta Bic Soleil Bella karvahöyliä (noin 8 € / 3 kpl). Ajele sääret semmosella.

Mun laatumittari karvahöylille on tukkeutumistesti. Vasemmalla mun entinen höylä, kahren säärenmittasen vedon ja huuhtasun jälkeen ihan tukosa. Oikeella Bella neljän vetäsyn jälkeen, karvaakaan ei jääny jummiin.

Siinä sääret. Silleenä satteesa ja aina yhtä valkosina.

Buzzador* siis lähetti mulle testattavaks Bic-karvahöyliä ja jaettavaks kavereillekin. Näitä höyliä voin vilpittömästi kehua. 4 terrää ajjaa tarkasti eikä mee tukkoon. Muatoiluki on hyvä kätteen. Ja koska sitä voi käyttää 10-15 kertaa, mun ajotahdillani se tarkottaa sitä, että kolmen höylän pakkaus kestää mulla 3 vuatta.


*Buzzador on semmonen firma mikä mainostaa tuatteita ihmisten avulla. Siältä saa ilmaseks tuatteita joita pittää testata ja ussein jakkaa kavereilleki. Sit pittää kertoo mitä miältä on siittä tuatteesta ja mitä kaverit tykkäs. Saa haukkua tai kehua.

13 kommenttia:

 1. Mesis16.7.14

  Onneks sulla on vaan säärikarvat kiusana. Ai miten niin onneks.......no siten, et karvat saa pois. Mulla on vähän huonompi juttu, kun on vähän suonikohjuja ja sinisenpunasia hiussuonia paljon, -varsinkin nilkoissa. Niihin ei höylät tehoo =D. Siks kai suosin farkkuja, enkä hameita :)

  VastaaPoista
 2. Mesis16.7.14

  Täytyy vielä lisätä, että tuo sääritaide vois siirtää katseet suonista taiteeseen =D. Upeita taideteoksia sun säärissä :)

  VastaaPoista
 3. Hih, hyvä "mainos". =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä...mukavasti alkoi suupielet kaartua ylöspäin mitä pidemmälle luki..:D

  VastaaPoista
 5. Heh taas niin kivan hauska postaus! Kyllä ne säärikarvatkin joskus joutuu ajelee ei auta!

  VastaaPoista
 6. En ole ikinä ajellut sääriäni, mulla ei ole jaloissa karvaakaan, eikä myöskään käsivarsissa. Mutta sitäkin enemmän leuassa ja kaulassa,. Musta meinattiin ensin tehdä mies, mutta kun tuli vielä nuo isot maitopussitkin niin olen kai jokin sekasikiö.

  VastaaPoista
 7. Mut nykysinhän on muotia olla karvanen. Joku WANG tais olla sen aatteen/liikkeen nimi mikä tätä asiaa ajoi. Mä en jaksa sheivailla. Kerran keväällä ja toisen kerran syksyllä, jos viittii.. :DD no, ehkä joskus siinä välissäkin mut aika natural on kyllä sääret.

  VastaaPoista
 8. Nuorena olin kuin apina ja kokoajan sai sääriä ajella, nyt ei enää karvat kasva, vanhuudetsa jotain iloakin:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi17.7.14

  Mun mielestä paras vaihtoehto olisi noiden kahden ensimmäisen yhdistelmä. Ensimmäisenä siis hankit läjän ihonvärisiä ohuita sukkahousuja. Sitten virittelet sukkikset jonkun pötkylän päälle. Sitten annat lasten piirrellä nämä sukkahousut täyteen kuvioita. Sitten voi tarpeen mukaan vaihtaa tyyliäkin. Piirrokset hävittää täysin sukkahousujen läpi tunkevat karvat.

  Itsellä on psoriasis sen verran pahana jaloissa, että se on vienyt jaloista karvat lähes kokonaan, mutta eipä ne siitä ainakaan kaunistunut ole. Vaatii peittämiseen varmaan paksummat sukkahousut, kuin nuo karvat.

  VastaaPoista
 10. Mä muistan jalkakarvani aina siinä vaiheessa, kun kiskon edustushametta päälle ja sitten just ennen lähtöä pärisen suihkussa ja koitan olla roiskimatta vaatteita märiks. Talvisin saa karvat pysyä nahassa lämmittimenä. En ole ajatellutkaan, että joku härveli vois toimia tukkeutumatta (asia joka ärsyttää muakin karvahommissa).

  Viikko sitten kävin ajeluttamassa päähäni sivukaljun. Tekis mieli höpistä tukka-asiasta plokissakin, kun saisi semmosen ajatusrauhan vaan. Perhe haittaa harrastusta :p

  MInä olen kanssa joskus rekkautunut Buzzaajaks, mutta muutaman tuloksettomat "tuoteanomuksen" jälkeen innostus lopahti.

  VastaaPoista
 11. Mää oon kans vähän laiskanpulskee ajeleen sääriäni säihkyviks. Sit kun siihen hommaan ryhtyy niin kannattaa eka hakea takapihan varastosta raivuri... Vähintään viidakkoveitsi tarvitaan.

  VastaaPoista
 12. Kyllä kiitos. Olen aivan varma, että musta piti tulla Kreikkalainen mies, mutta jotain meni pieleen. Mulla on sellaiset viidakot jaloissa, että lopetin sheivaamisen noin 1-2 vuotta sitten. Jos aamulla sheivaan niin illalla on jo sänki ja pikimusta sellainen. Aloitettiin siis kosmetologini kanssa operaatio: karvat pois jaloista sokeroinnilla. Ollaan saatu jotain tuloksia aikaankin, mutta kyllähän ne karvat edelleen kasvaa tosi paljon. Itse en poista karvoja pelkästään ulkonäön takia, vaan koska ne ovat erittäin epämukavat. Esim. nilkoissa sattuu ihoon kun on nilkkasukat, koska karvaa on niin paljon. Olen melkein itkenyt ilosta kun lueskelin tätä: http://hairylegsclub.tumblr.com/

  VastaaPoista