keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Kesäleirillä.


Taivaannaula ry järjesti Viron Maavalla kodan kans kesäleirin Sääksmäellä viime viikolla. En oo leirillä ollukka sitte lapsuuren. Nyt ei rakennettu leijoja tai muavailtu savvee, rakennettiin riukuaitaa ja maalattiin hirsisaunaa. Semmosta ryhmähenkee ja onnentunnetta ko leirillä koin oon kokenu viimeks tehresä artetyätäni.


Leirillä oli olo ko eri ihmisellä. Mää, joka en laula muitten kuullen, lauloin pariki kertaa muille. Navetan ylisillä oli tanssit ja nautein siittä, yleens tanssiminen on mulle suaraan painajaisista. Sain lypsää lehmää ja halailla sonnia.

Tanssit navetanylisillä.
Uljas ja Hymy.

Keskiviikko-illasta sunnuntai-iltapäivään oli töitä, huvia, luentoja, saunomista, retkeilyä, herkuttelua ja ihania ihmisiä.

Pellavaa.

Laitoin pari videooki nettiin, ne voi käyrä kattomasa täältä (laulua Rapolan linnavuarella) ja täältä (soitinten kokeilua musiikkiluennolla.

Saunan jälkeen.
Hyvät oli sapuskat.

Ens vuanna leiri järjestettään Virosa. Leirillä olleet virolaiset oli niin mukavia, että jo senki takia Virroon olis ens kesänä päästävä. Saas nährä si pääsenkö.

Kuppikivi.

8 kommenttia:

 1. Oi, Maija oon niin ilonen siun puolestas ko pääsit tuonne,on varmast ollu mahtava kokemus, ja sit taas vanhus muistelee osio. Miun mummilla oli just tuollanen lehmä, nimeltään Mielikki ja hääkii keträs tuolviisii rukilla.
  Toivotaan että pääset ensi kesänäkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli mahtava kokemus, juu! Toivottavasti en oo ens kesänä viälä töissä, se voi hankaloittaa ulkomaille lähtöö. :-)

   Poista
 2. Mesis23.7.14

  Kyllä on ollut ihana leiri Sinulla. Kuvia kun katsoin ja luin tekstejä, tuntui kuin olisin itsekin ollut mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuanna sitte sääki voit lähtee sinne Viron leirille. Eiks niin? Se olis kivvaa!

   Poista
 3. Anonyymi23.7.14

  Vau mikä leiri! Ehdottomasti menet ens kesänä Viroon! Siel on muutenki mukavaa:) Minä en laulais toisten kuullen, mut sonnia voisin halata ja ehkä yrittää lehmää lypsää. Lapsuuden Söpö-lehmä näytti juuri tuolta Hymyltä. Enkä pystyisi navetan lattialla nukkumaan, oot rohkea! Meillä on terassi kuulema kuin joku leiri :D Voit kuvitella; useamman talouden pestyjä mattoja roikkuu kuivumassa mitä ihmeellisimmin viriteltynä ja pyykkejä sekä yks riippumatto siellä seassa. Ruokaa siellä tehtiin usean sukupolven voimin, ja käsitöitäkin tietysti. Niin että on tässä leirillä oltu :D. Riippumatossa vois melkein yöpyäkin nyt kun on näin lämmintä:) "leiri"terkuin äRrä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on sukuleiri, mukavalta seki kuullostaa! Normaalisti määkään en laula muitten kuullen, onkohan mun äitikään kuullu mun aikuisena laulavan. Toi oli vaan jotenki niin rentoo ja suvaitsevaa porukkaa, että kehtasin kaikenlaista. :-)

   Poista
 4. Ihana leiri, voi että. Olispa kiva itekin joskus leireillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No suasittelen totisesti leireilemmään. :-)

   Poista