maanantai 12. marraskuuta 2012

Autiotalo.


"Käsi kädessä kuljemme taloon autioon
ja se minua niin ravistaa
Ja tämä hetki saa minut pian aivovaurioon
kun talon aution kanssasi jaan"

Heittäyryin romanttiseks tosa yllä. Juu, anopin kans mentiin käsi käresä autiotalloon. Ei tullu aivovaurioo, kai.Saappaat on pysyny siististi kammarisa vaikka mummo ollu jo 15 vuatta vanhainkorisa. Hellahuaneesa oli kivan värinen hella.


5 kommenttia:

 1. Kaunista <3 todellakin ihanaa. Oliko ovet auki että kulkijat saa noin vain mennä sisälle?

  VastaaPoista
 2. Tulee mieleen yks runo.

  "Autio piha, hyljätty talo, ikkunoista on sammunut valo..."

  Surullisia nuo tyhjät talot, ihme ettei kukaan ole käynyt rikkomassa ja sotkemassa paikkoja.

  VastaaPoista
 3. Kyllä siellä kylällä missä tämä tupa sijaitsee on kilttiä nuorisoa, kun ovat antaneet olla paikat rikkomatta. Hirveen ihana tuo viimeinen kuva. Sää otat usein näitä mainosräpsyjä. Tämäkin sopisi hirveen hyvin vaikka johonkin uskonnolliseen julkaisuun. Mää mietein jo otsikkoakin ja se olisi "Suojelen sinua"

  VastaaPoista
 4. ihanan näkösiä huonekaluja. hilaisin pikaa pikaa varmaan kaikki itelleni, jos olisi vastaava paikka..erityisesti tuo sivusta vedettävä on loistava!!!

  VastaaPoista
 5. Toi talo on anoppilan naapurisa. Anopilla on sinne avvaimet. Kyllä siältä tarttis noi huanekalut pelastaa ennen ko katto tullee alas. Pönttöuuni, puuhella ja se sivustaverettävä olis sellasia jota mää veisin siältä pois. Nii ja yks lipasto ja ehkä kiikkustooli. Mut ko se mummo ellää viälä, ni siältä ei oikeen viitti hakkee muuta ko ruasteisia emalikattiloita. Se mummo on vetäny siälä röökiä, kaikki on semmosen haisevan tahman peitosa. Mut on se vaan joskus ollu siävä mökki, ja onhan se viäläki. :-)

  VastaaPoista