torstai 1. marraskuuta 2012

Luattokamoja.

Määhän en tiiä höykäsen pöläystä mistään City-lehren luattokamojen listauksista, oon koskenu koko lehteen varmaan ehkä viis kertaa. Siä on kuulemma ollu listaa tyyliin että mitä ottais mukkaan autiolle saarelle, semmosia kauan mukana kulkeneita. Ko PeNa semmosen haasteen pukkas, ni miks ei. Mun listalle ei varmasti pääse mitkään helkkarin puuterit! Aika kauas luannosta on ihmisen tarttenu eksyä, jos ei tuu toimeen piäntä hetkee ilman meikkejä.

Ensimmäitteeks mää ottaisin autiolle saarelle mukkaan kunnon varaston hyvvää teetä. Luannollisestihan siälä on mua orottamasa jo keittovehkeet ja joku kaunis 60-70-luvun teekuppi. (enhän mää oo eksyny kauas luannosta, ehen...)


Toiseks mää ottaisin ison laatikollisen kirjoja. Jottain oikeen tyhjänpäivästä ja viihryttävvää, ehkä Lualakarhun klaanin ja kumppanit tai sitte tätivainaan perua olevat Jääkansantarinoita osat 1-47 (jeesus mitä sontaa, mut en silti oo pystyny olemaan lukematta niitä kolmee kertaa läpi). Koska mukulat ei tulis mukkaan saarelle, mää rötväisin jonkun kivan palmun alla, lukisin koko päivän teetä hörppien.


Kolmanneks mää ottaisin kaikkiin vaivoihin tehhoovan Molkosan-pullon. Sillä parantaa pikkuhaavat, mahataurit, hampaankolotukset ja se maistuu ihan karmeelta ja haisee viälä pahemmalta. Mahtavaa ainetta!


2 kommenttia:

 1. Ah, mä arvasin että tästä tulee hyvä! Etenkin kuvitus ansaitsee kymmenen pistettä!
  Molkosan! Toi on kyllä totta! Tai Imogen vai mikä se ripulilääke olikaan... :D
  Puuterit kyllä kannattaa jättää kotiin. Kukaan siellä autiolla saarella sua kattele.

  VastaaPoista
 2. Mukavat eväät ottaist mukaan saarellesi:)
  Tottakai siel on keitin ja teekuppi:))

  VastaaPoista