tiistai 13. marraskuuta 2012

Isänpäivä.


Ko oli se isänpäivä, ni lährettiin käymään mummolasa ja mammalasa. Vai pitäiskö sannoo vaarilasa ja pappalasa? No, jossain kumminki käytiin ja viäläki oon poikki. Sillon ko äSsä oli piäni, käytiin Loimaan suunnalla harva se viikonloppu. Nyt käyrään aika harvoin. Miäs valitteli siinä ko joutu kantamaan kassit autoon kotio lähteisä, että kauhee homma tämmäsisä kasseisa. Olihan niisä kantamista. Mut olis yrittäny pakata ensin ne kassit ja sitte kotiolähteisä haalia ne tavarat ympäri mummolaa takasin niihin kasseihin ja viälä kotona purkaa ne. Mut mukuloilla oli hauskaa. Koo sai leikkiä ihan "uusilla" leluilla ja äSsä rakenteli villalankasta hämähäkin verkkoo ympäri mummolaa (siälä ko ei saa kiältää mukuloita). Lankaa risteili mummon huaneesta vaarin huaneeseen, siältä keittiöön ja eteiseen. Ihme ettei kukkaan kompastellu itteens henkiltä.


Anoppilasta jää aina jottain kivvaa kätteen. Tällä kertaa iso muavikassillinen villalankoja. Ihania värejä joita ei tällä hetkellä kaupasta löyry. Kuroin siälä heti Koolle pipon, tarttis viälä väsätä siihen korvaläpät.


Aikasemmin tein ittelleni lankanjämistä pipon. Aika epäsiisti, mut just siks niin mun näkönen. Nyt voin tehrä ittelleni vaikka sata epäsiistiä rynttypippoo, ko on sitä lankaaki.


Ja siittä isänpäivästä sen verran, että mää tiiän hyvin, että Miäs ei oo mun isä. Silti mää ostin sille isänpäivälahjan. Mun miälestä on hullua olla lahjomatta miästäns. Mitä haluat toisen tekevän sulle, tee se sille. Ehkä mää saan nyt äitienpäivälahjan. Oliski hianoo saara jottain yhtä hianoo ko toi kirpputorilta ostettu täysin käyttämätön kerrasto.


Ja sitte jottain ihan muuta: Ihana Kiki muisti mua tunnustuksella. En nyt väsyneenä jaksa jakkaa tätä etteenpäin, mut te voitte jakkaa mun onneni ja ylpeyteni kattomalla tota kuvvaa:


5 kommenttia:

 1. Onnea siulle tunnustuksesta, oot sen ansainnu.
  Mies ko lähtöö matkalle ni hää ottaa mukkaasa, hammasharjan, ja vara kalsarit:) mie otan puolet kaikest tavarast, ja ukko mäkättää.
  Taitaa olla kaikil miehil ,iäst riippumatta sama tyyli.:))

  VastaaPoista
 2. Saanko mää tehdä tekijänoikeusrikoksen ja lähettää äidille kuvan rynttypiposta kun mulla on vaan semmonen tylsä vaaleenpunanen. Ja tuommoisessa mulla olisi paljon energisempi olo.

  VastaaPoista
 3. Kosotäti: Mun miäs ottaa joskus vaan pelkän hammasharjan. Mut mun isä sit taas kuuluu semmosiin miähiin, jotka pakkaa viikkokausia kassians ennen reissua. Tuun varmaan issääni.

  Kiki: Eihän se oo tekijänoikeusrikos jos mää annan luvan jakkaa kuvvaani. Näytä vaan äiteelles ni saat energiaa. Se varmaan ossaa päätellä lankanpäätki nätemmin ko mää.

  VastaaPoista
 4. Mää tästä jo aamulenkillä puhuin äidille ja se alkoi puhumaan mulle jostain silmukoiden määrästä ja langasta eikä vastaukseksi kelvannut, että silmukoiden määrä on varmaan sopiva, koska pipo näyttää tosi hyvältä ja lanka on semmosta Peppi Pitkätossun lankaa. Mää pistän äitille kuvaa menemään kun "semmonen Maijan pipo" ei kuulemma ole mikään ohje. Me käytiin ennen perheneuvolassa ja mää laitoin aina moniraitavillasukat jalkaan, kun mää toivoin niiden viestittävän, etten mää ole paha ihminen vaikka äitiys oli vähän hakusessa. Tämmönen pipo päässä mää viestittelisin "hidas mutta hyväntuulinen" kun ikävällä ihmisellä ei voisi olla noin vekkulia pipoa.

  VastaaPoista
 5. Voit sannoo äitilles, että puikot oli vitosen puikot ja silmukoita varmaan 72. Langat oli vähä semmosia ohuempia ko joku normaali sukkalanka, mut kuroin kaksinkertasella lankalla. Mulla on aika tiukka käsiala, olis varmaan tarvinnu vähä lissääki niitä silmukoita. Mut jos äitilläs on vaikka löysä käsiala ni toi 72 on varmaan hyvä. Tai tiätysti riippuu siittä, että kuin iso pää sulla on. Mulla on piäni pää ja yhtä piäni äly. :-)

  VastaaPoista