torstai 15. marraskuuta 2012

Kaikkee kivvaa.


Mulla on hei kaikkee kivvaa uutta! Tai no uutta ja uutta... Käytiin kaverin kans Valkeekoskella kirppiskiarroksella. Toi yllä oleva vanha uimapuku ei oo kyl siältä, mut sain sen kyseesä olevalta kaverilta, tuhannet kiitokset sille. Vanhat uimapuvut ei oo kauheen venyviä. Siks niitten tarttis olla oikeen mallisia. Toi on niinko tehty mulle! Monta tommosta oon ostanu kirppiksiltä ja aina niisä on ollu joku vika. Kiristää persiistä tai tissinpaikat on ihan väärisiä kohrisa. Nyt kehtaan pää pystysä mennä uimahalliin äSsän kans! Lisäks toi on viälä täyrellisen värinen mun sini-musta-valko-teemasiin avantouintivehkehkeisiin. (Juu, siinä oon oikee välineurheilija, avantouintivehkeet on pipon tupsua myäten sävysävvyyn.) Jahka lakkaan imettämästä ni suuntaan taas Kaupin avantosaunalle.

Valkeekoskelta löyty mun uus lempikirppis. Sinne on ihan pakko päästä pian uusiks. Jos vaan Itäsuamen hippi tulis tännepäin, ni veisin sen heti Annuliin. Ihan järkyttävän kokonen kirppis! Ja tavarat oli järjestelty siten, että kaikki verhot oli samasa paikasa ja kaikki kahvikupit viärekkäisisä hyllyisä ja niin erelleen. Semmosesta mää tykkään. Jos jottain tiättyä tarttee, ni voi vaan marssia sinne minne ne on kaikki koottu eikä tartte koluta sekalaisia myyntipöytiä.

Uikkarikuvasta ja tosta alla olevasta mainitten sen verran, että äSsä otti noi kuvat musta. Aika hyvin kolme-vuatiaalta, eiks ni? Pipo on peittämäsä luannollisesti likasen tukan. Mut juu, tämmäsiä löyty Valkeekoskelta:

Ruskee syränkalsaripaita, mun uus lempipaitani.

Kissafanille vanha kissataulu.

Nahkaset talvikenkät isommalle (mennee hyvin retrovaatteitten kans) ja nahkaset tossut piänemmälle.
Pari lakanaa ja retrokankaita.

Keittiöön pompulaverhot ja jouluks pari piäntä tuukia.

Paksu mappi täynnä hauskoja käsityäohjeita vuarelta 1979. Tästä lissää seuraavasa postauksesa.

3 kommenttia:

  1. vitsi että sait tolla uikkari kuvalla miut hyvälle tuulelle. Ulkona kun on NIIn pirun kylymä ja mulla itelläni ei kyllä pienessä mielessäkään uikkarit :D ja samanlaiset joulupukkeli tyykit löytyy täältäkin :)

    VastaaPoista
  2. tullaan, tullaan! :)
    ihanat pompulaverhot!!

    VastaaPoista