lauantai 3. marraskuuta 2012

Kivoja ukkoja.


Pappa ja Appiukko oli meillä pari yätä. Tekivät miähen kans katon meijän autotalliin. Kyl se siittä varmaan joskus valmistuu, hittaasti kyl. Oli mukavaa kuunnella pari iltaa niitten jutusteluja. Ne kertoili kaikelaisia juttuja mitä oli sattunu töisä, molemmat ko ovat olleet samoisa hommisa maalareina.

Appiukko kerto mm. tämmösen jutun: Se oli ollu maalaamasa ikkunaa kolmannesa kerroksesa. Ikkunan alla meni soukka jalkakäytävä ja sen toisella pualla oli poikia pellaamasa jalkapalloo. Maalivahtina oli ollu semmonen oikeen pulska poika. Jossain vaiheesa ko se oli kumartunu ottamaan palloo kii, sen housut oli revenny sillai 15 senttiä levveesti. Se poika oli sit kiiruusti kattonu kumpaanki suuntaan taaksens, niin ku että menneeks siälä jalkakäytävällä kettään ketä olis nähny. Appiukko hihitteli siälä korkeella ikkunasans. Pakkohan sen oli pirruuttans huutaa siältä että "Mää näin!".

Huamatkaa muuten linkki Kikin arvontaan tuala oikeella. Jos saan kolmannenkymmenennen lukijan, ni kyl määki sit. NI!

3 kommenttia:

 1. Ihanan kotosaa kun te olette istuneet siellä monessa polvessa. Mää olisin taas halunnut olla siellä teidän keittiössä. Ja kyllä; huomatkaa Kikin arvonta :)

  VastaaPoista
 2. No-niin, mä olin sitte kolomaskymmenes lukija ;)
  Arvontaa kehiin :)

  Kyllä mä sun blogia olen säännöllisesti käyny lukemas,
  mutta nyt vasta liityin lukijaksi.

  Hervotonta naurua aiheutti aikanaan ne sun kakkapostaukset ;)

  Kivaa joulun odotusta!
  t. Eija

  VastaaPoista
 3. Oho! Tervetulloo lukijaks! Arpajaisia sit vaan miättimään...

  VastaaPoista