tiistai 13. marraskuuta 2012

Autiotalosta.


Ihan luvan kans sain ottaa erellisen postauksen autiotalosta tavaraa.
Yllä iso vihree emalikattila, joka on sisältä ruasteesa, päätyy varmaan kukkapurkiks tai tuhkaämpäriks. Kukallinen kattila on kans siinä kunnosa ettei siinä ruakaa voi tehrä, samoin ko oranssi piäni söpöliini. Kukkapurkkeja kai neki on. Keltanen kasari pääsee kyl ihan hellalle, samoin ko punanen valurautapata uuniin. Oi, mää oon halunnu valurautapadan ja nyt mulla on semmonen.

Alla arabian kahvikupit. Toisesa ihan piäni kolhu reunasa, mut ei haittaa.


Ihana vanha herätyskello, en kyl saanu toimimaan, mut vessan hyllyllä se muutenki seisois vetämäti. Taskulamppuaka en saanu toimimaan ko siittä on lappu palanu. Piäneen kehykseen pistin pappani kuvan.


Sit kantovehkeitä. Ämpärin otin että saan paremmin kannettua ryästösaaliini kotio. Käsilaukku roikku eteisesä, linnut oli paskonu päälle. Ko pesin sitä ni siältä tuli sisältä hämähäkkejä. Se on säästäjän käsilaukku. Sinne ko pannee lompsan, ni ei paljoo tee miäli sitä siältä pois kaivaa, ainaka paljaalla kärellä.


4 kommenttia:

 1. Ihania nuo kattilat! Niiiin retroja jotta...ja tuo laukku on myös ylikylänhienoin!!!

  VastaaPoista
 2. Oma kauniita kastrullei (kattiloit). Harmi ettei kaikis voi soppaa keitellä, mut komiat kukkapurkit sie noist saat.
  Miun mummol oli tuollaset kahvikupit,nyyh, muistoja nousee mieleen.

  VastaaPoista
 3. Pieni kattila voisi sopia askartelukäyttöön, esimerkiksi steariinin sulatukseen ;) Tai hiekkalaatikolle soppakattilaksi.

  VastaaPoista
 4. Aikas ihania kattiloita :)

  VastaaPoista