lauantai 26. huhtikuuta 2014

Eteisen lamppu.


Sain yhreltä ihanalta mummolta (jota en ossaa ajatella mummona, vaikka sillä on lapsenlapsenlapsiakin, tätinä ennemmin) oranssin kattolampun. Tai valaisimen, ihan sama, ei täälä niin tarkkoja olla. Niin hiano! Ja aitoo retroo. Aikasemminhan mulla oli eteisesä Kodin ykkösestä ostettu Livalkopio, oli pakko ostaa sillon semmonen ko ei ruvennu kirppikseltä löytymään sopivaa. Se eteisen lampun epäaitous on mua vähä vaivannu, mut ei vaivaa ennää. Kiitos tätimummolle!


Huamasin just että oon kuvannu itteniki noihin kuvviin. Kaks yhrellä iskulla, tuli kans päivän asu -kuvat yäpairasta päivävaatteisiin.


Lisäys: Pannaas viälä kuva valo päällä. Nyt ko saatiin toi aurinkoki vähä laskemaan.


14 kommenttia:

 1. Kivoja lamppuja molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään kans molemmista. Eihän tosta keltasestakaan kovin moni huamaa, että onks se vanha vai uusi. :-)

   Poista
 2. Ou mai gaad. Meidän päivä kodissa oli tommonen lamppu kultaisella 80 luvulla..ihana i love it!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivvaa ko näky tuttuja. :-)

   Poista
 3. Ihana, ihana ja tollasta mulla ei oo koskaan ollu:) mutta vintillä on yks sellanen punanen emali lamppu jossa on muistaakseni valkonen se osa johon lamppu tulee, se on vaan käyttökiellossa rikkinäistenjohtojen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerranki jottain josta sulla ei oo muistoja! Hae se emalilamppu vintiltä ja vaihra johrot. Jos et itte laita sitä mihenkä, ni ehkä vaikka aikamiäspoika haluaa laittaa. Sää joskus taisit sannoo, että seki tykkää vanhoista jutuista. :-)

   Poista
 4. Ihana lamppu ja ihana tätimummu, että sen antoi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on kyllä tosi kiva tätimummo! :-)

   Poista
 5. Mesis27.4.14

  No on kyllä hieno lamppu ja onko tuo peilin kehys, joka näyttää olevan niin sävy-sävyyn. Kivasti tulit itsekin kuvaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei ollu mittään älytöntä päällä ko itteniki kuvasin. Tai onneks oli vaatteet, olis toisinki voinu olla. Peilinkehys on keltanen, mut oranssimpi keltanen ko vanha lamppu. Sopivasti niitten välistä se sävy. :-)

   Poista
 6. Ooh lalaa! Olen kateellinen sun uudesta lampusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, otan kohteliaisuutena. :-D

   Poista
 7. Se on satujen lamppu, näyttää emmentaljuustolta ja melkein aloin etsimään jostain hiirulaista, joka himoitsee lamppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äSsän miälestä se on leppäkerttulamppu. :-)

   Poista