torstai 3. huhtikuuta 2014

Vanhoja mainoksia.


Sain kaverilta vanhoja esitteitä ja mainoksia. Enimmäkseen hanamainoksia, mut myäs lämmityspannuesitteitä. Lisäks oli lämpö- ja vesijohtotarvikkeitten yleisluettelo vuarelta -52, semmonen paksu sidottu kirja. Miälenkiintosia juttuja. Kivvaa kattella minkälaisia pihapumppuja ja puuhelloja on ollu myynnisä 1952.


Onhan sitä nykyäänki värikkäitä mainoksia, mut noi vanhat tuntuu mun silmään paljo kivammalta.

Kyllä olis kivvaa käyrä aikakonneella shoppailemasa. Hakisin ainekset keittiöremonttiin ja pesuhuaneeseen tollasen oranssin suihkun. Saiskohan jostain viälä palan tota vihrertävvää muavimattoo hanan taakse?
Ees käytettynä?


Paljasta pintaa ei oo tairettu ennen pittää niin pahana. Nykyään näkkee mainoksia misä naiset on bikineisä, mut eipä näy kylppärimainoksisa ennää tissejä tai miähiä alapesulla.


Tota alapesumiästä näkkee sillon tällön netisä, mut muistatteks te vanhemmat ihmiset tommosen mainoksen seitkytluvulta? Oliks tommoset ihan arkee, vai huvittiks ne jo sillon?

12 kommenttia:

 1. Ihanat värit, tosiaan! Mahtava tuo oranssi suihku ja hana. Kylläpä on tosiaan suihkumainokset erilaisia kuin nykyään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäköhän ihmiset sanois jos joku firma palais tohon vanhaan tyyliin? Mää en ainaka panis pahakseni...

   Poista
 2. Täällä yks vanha:))) muistaa noi mainokset ja kuule ne oli ihan arkea, tuota miestä me likat kyllä kuolattiin seksiä ja sillee.
  Kyllä nykyseen valkoseen verrattuna ennen oli elämässä väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa alapesumiehessäkö seksiä? Ihanasti tuli hymy huulille nyt, kiitos. :)

   Poista
  2. No kyllä siinä munki miälestä on jottain tiättyä tirkistelyn seksikkyyttä. Luannollisen timmi vatta ja sopivasti karvaa. Meillä on sama maku Kosotätin kans. :-)

   Poista
 3. Mahtavat rusketusrajat tolla suihkuttelevalla naisella. Ei tainnu olla photoshoppia tai itseruskettavaa tollon...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä tosiaan valkonen tisu. En ensin huamannukkaan. Luannollisuus on mukavaa, näkkee että bikineitä on käytetty. :-)

   Poista
 4. Upeita värejä kyllä on! Mä en kyllä muista tuota miestä.
  Noissa mainoksissa on ihan terveen oloisia ihmisiä..meinaan niinku vartalon puolesta. Jos nyt olis tollasia mainoksia niin naiset ainaki olisivat niissä laihoja kuin jäätyneet pulkan narut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, määki ihailen tota terveyttä ja luannollisuutta.

   Poista
 5. Mä en kyllä muista tuota mies-mainosta, vaik pitäs varmaan, kun olin 70-luvulla teinistä nuoreksi aikuiseksi ikäinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sää kattelit sit ehkä eri tyylisiä miähiä? Sellasia jotka ei oo alapesulla... :-D

   Poista
 6. Peesaan, että noi mainokset on kyllä paljon terveemmän näköisiä kuin nykyiset, moneltakin osin. Nykyään kaikki pitää olla liian täydellistä ja kiillotettua eli ei siis lainkaan todellista. Esmes just tuo alastomuus noissa kuvissa on hyvinkin luonnollista, jotenkin sanoisin, että omasta mielestä noissa on vähemmän seksiä kuin nykyisissä, mikä on tietyllä tavalla aika outoa... o.O

  VastaaPoista