tiistai 8. huhtikuuta 2014

Löydöt jäähallin kirppikseltä.

Punanen marianne-purkki sinisen kaveriks.

Englantilainen Kew Gardens -teekuppi.

Iso ja piäni Finelin uunivuaka.
Maksovat 0,50e kappale, raskii käyttää kukkasten alla.

Kaisu Heikkilä Oy:n hame ja siihen kuuluva läpikuultava takki. Levveen takin kans näyttää vähä liian mammamaiselta. Kertokaas muatigurut, että kehtaisko noi kuroo vyällä vartalonmyätäsemmäks? Kaventaminen ei käy, ko napit on vaan tissien kohralla.

12 kommenttia:

 1. ihan mahtavat tyykit oot löytännä. kyllä mie kuules semmottista levveetä vyötä laittasin tohon, tahi sit sellanen super ohutki ois jees ;)

  laittelin siulle muutes sähköpostia tänään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just huamasin sun postis, vastailen hetimiten. :-)
   Mistäköhän löytäisin sopivan värisen vyän. On tosa sentään värejä mistä valita.

   Poista
 2. Voi että, haluaisin niin löytää halvalla tollasen sinisen purkin marianne-purkkini kaveriks (aarikikankin purkkeja ois tosi kiva löytää, ja halvalla tietty!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan noita mariannepurkkeja tehty muissa väreissä? Yritin kattoo Inkerin arkistoistaki, mut en löytäny. Aarikat tiätty soppii noitten seuraan, mut ei niitä sillä halvalla tunnu löytyvän.

   Poista
 3. Ihanat nuo purnukat, mekkon väreistä tykkään,mutta sen tuunaamiseen en ota kantaa, ehkäpä saat vinkkeja VOITTAMASTASI kirjasta, jonka lähetän siulle ensviikon alussa jos en aikasemmin käy asioilla. Mukavaa päivää siulle ja perheellesi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Tosi kivvaa ko mää voitin! Postia orotellesa sit vaan...

   Poista
 4. Hienoja löytöjä. Suunnittelit vyötä mekkoosi. Kyllä, mutta itse käyttäisin vyötä vain tuossa hihattomassa mekossa. Mutta minähän oonkin mammaiässä. Monikäyttöinen tuo takki, voi käyttää juhlavasti ja vaikka farkkujen kanssa. " Kääkän anoppi"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan! Farkkujen kans se käviski hianosti! Ja mää ko miätein, että otanko sitä takkia ollenka, mut otin sit ko en viittiny niitä erottaa. :-)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään ittekki. :-)

   Poista
 6. Enpä osaa sanoa vyöasiasta, muutakuin kannattaa kokeilla peilin eessä :) miltä näyttää. Tuo kangas on kyllä tutun näköinen, ihan kuin ois ollut jollain tuollasesta mekko tai joku vaate.
  Hienot löydöt kaikenkaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, peilin ääresä tarttiski kokkeilla. Ei sitä muuten tiiä miltä näyttää...

   Poista