maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kertakäyttötuuki.


Sen jälkeen ko mun lempivahakankaani jäi uuren pöyrän myätä liian lyhyeks, oon ettiny uutta. Tai oikeestaan vanhaa. Mää ko haluaisin, että kaikki sisustusjutut mitä tänne raahaan olis vähintään seitkytluvulta, niin ko se vanha vaxtuuki. Vanhaa en oo löytäny ja oon aatellu, että kai se uusiki sit menis, ko vaan olis vanhantehkonen. Melutalosta sain vinkin, että Etsystä saa kivoja. Yks ilta siinä sit meniki ko selasin myytäviä vahakankaita.

Tää olis eniten mun makkuuni. Kuva täältä.

En sit kumminka oo viälä mittään tilannu. Ikinä en oo tilannu ulkomailta ja se uutuuski vähä arveluttaa. Tännään talvikamppeita kaappiin tunkiesa löysin muinaisen kirppislöyrön, kokonaisen rullan kertakäyttötuukia. Leikkasin siittä pätkän ja teippasin sen pöytään. Se ainaki on aitoo retroo.


Saas nährä kuin kauan tommonen muavitettu paperi kestää mukuloitten ateriointia ehjänä. Mut sit voin tiätty leikata rullasta uuren pätkän. Välttäähän toi, kunnes löyrän paremman.

Ensimmäisen syämisen se ainaki kesti. Mut siinä vaiheesa ko Koo rupes nualemaan pöyrälle kaatunutta maitoo, tajusin, että vanha varastoisa pyäriny tuuki olis varmaan pitäny pyyhkiä ennen syämistä. No, vastustuskykyä Koolle.

10 kommenttia:

 1. Vastustuskykyä mäkin ajattelin, kun pikkusolu auton takapenkillä nuoli kenkäänsä. Ollaan kyl koitettu välttää koirankakkaan astumista... Siinä moottoritiellä ajaessa ei ihan kauheesti takapenkin tapahtumiin voi kuitenkaan vaikuttaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koo tunki suuhuns tännään myrkkymarjoja yhrestä puusta. Niistä ei varmaan saa vastustuskykyä...

   Poista
 2. Ihana kuvio tossa liinassa/paperissa.
  Äitini aikoinaan kiikutti miut lääkäriin, kun olin nuollut lattiaa ja syönyt roskia:)) ihan totta lääkäriin vei, lääkäri tuumas että kotonen paska ei ketään tapa:))viksu tohtori.
  Mukava kuulla että virkkuu alkaa sujumaan, olen miekin istunut videon ääressä ja opetellut:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla ensimmäinen lapsi? Viidettä ei varmaan ennää tulis miäleen kiikuttaa lääkäriin tosta syystä. :-D

   Poista
 3. Hei! Löysin tänne Susanna työhuoneelta ihanan murteesi ansiosta. Nyt vain kurkkasin muutaman postauksen. Paremmalla ajalla luen lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivvaa! Tervetulloo! Usseimmiten varmaan tää mun murre käännyttää lukijoita pois, ko että se houkuttelis tänne kattomaan. Kiva että joku sentään tykkää. :-D

   Poista
 4. Löysin kauhean halvan luulisin Kiinalaisen tilpehöörikaupan netistä ja olin aivan varma, että menee tili tyhjäksi ja tavaraa ei ikinä tule, mutta kyllä sieltä on kaikki tullut. Kuukausi siinä menee, mutta sehän on sitten mahtava yllätys kun ei ole enää aavistustakaan mitä on tilannut :D Vakstuukeja on kyllä tosi vähän kirppareilla, ei ole uusia eikä vanhoja. Onkohan vanhat alkaneet murenemaan aikojen saatossa vai onkohan ne 90-luvulla hävitetty kaikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, en oo kyllä kirppiksillä nähny vaxtuukeja. Se erellinen suasikkikin oli semmonen, että ostin sen kirppismummon pöyrältä tavaroitten alta, ei ollu siis varsinaisesti myynnisä. Miäs kyl tilailee kaikenlaista ulkomailta, se vois varmaan mua neuvoo...

   Poista
 5. Nyt mullekin iski vahakangas -kuume, tosin tyytynen halpismarketin valikoimaan, vaikkei sieltä noin hienoja todellakaan saa. :) Kakarat leikkas loven mun edelliseen vahakankaaseen, mut onneks ei ollut kallis! Pääsiäisenä tulee vieraita, jospa hankkis sitä ennen uuden vahakankaan keittiötä piristämään. :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Maija! Entä jos etsisit/leikkauttaisit jossain liikkeessä tuon pöydän päälle jonkun lasi- tai muovipleksilevyn? :) Säilyis pitempään kaikki mitä sen levyn alle keksitkään laittaa. Jos ei muuta nii voi väkertää kollaasin 70-luvun lehtikuvista ;)Terkuin Elisa J.

  VastaaPoista