torstai 10. huhtikuuta 2014

Uuden Pirkan Kirpputorikeskuksen avajaiset.


Edit: Pirkan Kirpputorikeskus on taas muuttanu, vaikkakaan ei kovin montaa metriä. Sama rakennus, ovi kauempana vasemmalla.

Vanha Pirkan Kirpputorikeskus tuhoutu tulipalosa kuukausi sitten. Tännään oli uuren hianon kirppiksen avajaiset. Vanhoihin tiloihin ei oo montaakaan sattaa metriä.

Kassan viärestä löyty tutusti kahvila, asiakkaille oli kahvi- ja pullatarjoilu. Jottain koruesittelyäki siinä ovella oli. Kassalle oli jono peräseinään saakka, mut äkkiä se siittä eteni jonottajien kesken turistesa.


Ko tilat oli niin uuret, tuntu niin ko myytävät tavaratki olis ollu siisteimmästä päästä. Valosaa ja puhrasta, olispa kirppikset aina tollasia.Pöytiä on kuulemma kymmenkunta vähemmän ko vanhasa hallisa. Mut koska niitä pöytiä on kumminki usseempi sata, sehän ei näy missään. Takana oli yks huane huanekaluille ja pari muuta huanetta oli täynnä kirjoja ja uurempaa tavaraa. Eli sama tyyli ko ennenki. Tykkäsin.
Kaikki oli niin uutta ja hianoo, ostoskoritki kiilteli uutuuttans. Monta kivvaa löytöö tein.

Pualalaista emalia ja Lomonosov.
Tää joulukirja 70-luvulta lähti kans mun mukkaani.

Pari hyvännäköstä sovituskoppia bongasin ja naureskelin seinien elukoille (ovat olleet seinillä jo valmiiks). Erellisestä kirppiksestäki tykkäsin, mut tää uus on kyl jo jottain yleellistä.Vanhoista tiloista oon kirjottanu täälä.

8 kommenttia:

 1. Tänne on suunnattava pikimiten! Olipas kiva lukea täältä ennakkotuulahdus!

  VastaaPoista
 2. Tuolla on kyllä käytävä ja pian! :) Vanha kirppis oli mielestäni yksi Pirkanmaan parhaimmista ja samaa odotan tältä uudelta.

  VastaaPoista
 3. ♥Oi,tuonne pitäis päästä :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4.12.13

  Teitpä kivoja löytöjä. Fiskarsin oranssit melamiinikupit näyttivät niin tutuilta.Itse sain puoli tusinaa tuollaisia 70 -luvulla perheenpään Helsingin -tuliaisina. Nyt ne lähtevät Kääkän ja PaaPoon talouteen.
  "Kääkän anoppi"

  VastaaPoista
 5. Oi, Kääkkä ja Paapoo on onnenpekkoja! Noista kahresta olis saanu pulittaa yhteens 30 euroo, ovat kyl hinnoissaan aina ko niitä näkkee.

  VastaaPoista
 6. Voi ei mitä kaikkea ihanaa! Mulla on vaan se ongelma, että mä en löydä mitään isompien kaupunkien kirpputoreilta. Tosin mä olen sellainen parin euron ostelija, et jos raaskittis niin kai sitä paremmin löytäisikin. Tääl maalla on niin hintatiedotonta sakkia, että dyykkaamallakin löytää retroo ;)

  Hei mä lukasin jostain teksteistä, että oot Loimaalla käynyt kesällä 2012 KOLMELLA kirppiksellä? Asun naapurikunnassa ja en tiedä siellä olleen kuin kaksi kirppistä aikoihin :D Kerro oitis missä missä missä nää on!

  VastaaPoista
 7. Ekotorin ja Helmen sää varmaan tiiätkin. Kolmas on Hirvikoskella, viitisen kilsaa keskustasta. Tossa postauksessa on siittä julkisivun kuva ja kommenteisa kerron aukioloajat ja ajo-ohjeita. Se on kyl niin ihana kirppis, toivottavasti löydät sen. :-)

  VastaaPoista
 8. No mutta juu kyllähän mä tuon Hirvikosken kirppiksenkin tiedän! Olen käynyt nuolemassa ikkunoita niin monet kerrat ohi ajellessa, mutta kertaakaan ei ole auki ollut juuri silloin. Ehkä mä vielä joskus...

  VastaaPoista