keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kesäversio.


Löysin rakkaille lapikkailleni kesäks korvaajat. Ostin Fidasta Töysän kenkätehtaan tanhukenkät. Uuret näyttää maksavan kymmenen kertaa enemmän ko käytetyt. Olivat päässeet aika kuivaan kuntoon, laitoin niihin mehiläisvaharasvaa ja hyvät tuli.


Nyt sitte orotellaan kesäversiolle sopivia kelejä. Siihen asti käytän "välikauteen" sopivia jalkineita.


12 kommenttia:

 1. Mullakin on lapikkaat ja oli talvella kovassa käytössä. Mulla on tuollaset kippurakärkikesäkengät, mutta mustat :) Nyt mä kyl käytän sellasia järkkyjä kiiltäviä teinitennareita, mutta ne on ehjät ja ne oli ilmaset, kun dyykkasin ne, joten ei piä valittaa, vaikka ovatkin rumat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiltävät teinilenkkarit... Mut jos kerran ovat ehjät ja ilmaset, ni miksikäs ei. :-D

   Poista
 2. Hienot ovat, mut nuo alimmat ois tarpeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei täsä voi kuvitellakkaan viälä muuta käyttäväns. :-)

   Poista
 3. Ou mai! Mä olen tanhukenkiä metsästänyt pienen ikäni, mutta tämä siro viidettäkymppiä käyvä jalkani vain ei ole sopivia löytänyt. En suinkaan kateellinen ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No määki oon törmänny aikasemmin vaan liian piäniin. Yhret liian piänet himoisani jo ostinki, mut eihän niitä tiätty ollu mukavaa käyttää. Noi on ko tehty mun konteille.

   Poista
 4. Täällä käytetään noita välikauden kenkiä kesät talvet! Ja aina villasukkien kanssa, tietty. Tanhukengät on todella kauniit, hyvä löytö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kyl oo kumisaappaitten voittanutta! Määki oon "tälläi vanhemmiten" tottunu ja tykästyny niihin. On varmaan mukuloitten myätä jalka leventyny, ennen ne oli aina liian levveitä mun kappeeseen konttiini ja hölsky raivostuttavasti sivusuunnasa.

   Poista
 5. Onpa hianot!
  Ei sillä että mä muutenkaan löytäisin mitään kirppareilta mutta koon 42 jalka vaikeuttaa tuollaisten aarteiden löytämistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa mukavaa kuulla sustakin pitkästä aikaa! Joo, ei se iso koipi varmaan helpota kirppislöytöjä, määki tunnun löytävän aina vaan liian piäniä vaikka mulla on 39.

   Poista
 6. Noi töysäläiset on tosi kestäviä ja näyttäviä, miullakin on tanhukengät eivät enää tosin mahdun nivelrikon runtelemiin jalkoihini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista ja hyvvää jälkee kyllä tosiaan näyttävät tekevän. Kastele omas ja venytä niitä, jos sit mahtuis. Tosin kasteleminen ei taira olla kuitenka hyvä idea...

   Poista