sunnuntai 28. syyskuuta 2014

365 kuvaa, osa 39.

Syyskuun 22. oli vehreetä sisällä ko raahasin kylmän yän takia pihakukkia sisälle. En tua ennää. Punaset varisevat kukkaset suttas lattiat kamaliks.

Syyskuun 23. äSsä halus taas kultakalan (=savusilakka) kaupasta, se perkas sen ja syätti Koolle.

Syyskuun 24. Puttella oli hyvät pöytätavat.

Syyskuun 25. äSsä taas kerhon jälkeen kiipes pallograniitin päälle. Hiano kivi juu.

Syyskuun 26. tongein taas roskiksia kun ne tultiin tyhjentämmään. Ihastelin roskakuskille, että sillä on unelmatyä. Jostain syystä se ei ollu sammaa miältä.

Syyskuun 27. käytiin äSsän kans mun lempivessasa, siälä on Matti Pellonpään kuva. Leffateatterin vessan yhresä kopisa siis.

Syyskuun 28. hinnottelin vaippoja kirppikselle. Kuis vaikeeta sitä voi olla luapua mukuoitten vauvatavaroista, millään en niitä hennois myydä. Mut ei niitä voi tääläkä säilöö.

12 kommenttia:

 1. Anonyymi28.9.14

  Missä noin komea pallograniittilohkare on? Kurussa olen nähnyt entisellä louhoksella pieniä paloja. Kivihän on nyt suojeltu louhinnalta.
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on Kangasalan kotiseutumuseon pihalla. On se jännän näkönen.

   Poista
 2. Ihana päivä teillä ja aivan yhtä hyvät pöytätavat omaava katti kuten meillä. Meidän katti käy polleana myös koiran kupit nuolemassa ja koira katsoo epäuskoisena vieressä. Asuin lapsuuden Töölössä ja aivan muutaman metrin päässä oli ravintola Messenius, jossa Pellonpää Kaurismäkien kanssa aina istua törötti. Filmasivatkin elokuvaa kotikadulla ja kurkin ikkuasta. Lämpimiä muistoja ne. :)

  Tulinpa taas hyvälle mielelle, kiitos.. :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olis ollu hianoo seurata viärestä ko Pellonpää tekkee elokuvvaa. Mää en ennää semmosta pääse näkemään, sää oot onnekas ko sulla on tommoneki muisto. :-)

   Poista
 3. Mesis29.9.14

  Mielenkiinnolla luen aina tätä viikkokatsausta, Teillä mahtuu viikkoon aina paljon enemmän tapahtumia kuin minulla :)
  Putte kuitenkin jäi päällimmäisenä mieleen, -kuten arvata saattaa :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä jos sulla riittää kiinnostusta. Jos totta puhutaan, ni mua jo vähä tympii tää viikkokatsaus, millään ei meinaa muistaa ottaa ees yks kuva päiväsä. Mut kyllä mää tän vuaden loppuun hoidan, ko kerran oon alottanu. :-D

   Poista
 4. Määkin ajattelin kokeilla pärjääkö pelargonia sisällä talven yli kun se on niin nätti kukka ja kantaessa sieltä ryömi jättiläishämähäkki. Kyllä saa jäädä pakkasen armoille :D Voihan se roskakuskin ammatti olla huono siinä vaiheessa kun koti pursuaa tavaraa ja täytyy antaa saaliiden mennä kaatsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla varmaan kävis just sillai, että alkais jossain vaiheesa olla aika ahdasta. Eli en taida ruveta roskakuskiks, jos sillä mun haastattelemalla kuskilla oliki sama ongelma ja siks se mollas koko ammattia?

   Onks teillä viileetä kellaria tai mittään, viileesä ja valosesa se pelakuu menis hyvin talven yli.

   Poista
  2. Täytyykin kokeilla kellaria jos se menestyisi siellä. Se on ollut niin mieleinen, kun se on sisäterälehdiltä ihan tenapaketin värinen :D Se on jaksanut naurattaa koko kesän ohikulkeissa :D

   Poista
  3. Pitipä sitte googlettaa, että missä väreissä niitä Tenoja myyrään. Oiskohan se sitte semmonen pinkki pelakuu? :-D

   Poista
 5. Missä välissä ne teidänkin muksut jo kasvo niin että myyt vaipat pois?! Ja mihin katos mun äitiys loma(t)?! Kauheeta, sun pieninkin on kohta 3! Onkos sulla työpaikka odottamassa? Meneekö lapset hoitoon vuoden vaihteesta? Anteeks kun kysyn jos et vielä halua ajatella moista... Hienoa ja kamalaa kun vuodet vaan häviää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo mittään tyätä odottamasa, kai mun tarttee alkaa kohta epätoivonen ettintä. Miähen miälestä mun ei tarttis viälä mennä töihin, mut aattelin että se vois olla hyvä mun pääkopalleni. Toisaalta olis kiva olla kotona kunnes ässä mennee kouluun. Kauheeta ko ei tiiä yhtään mitä tekis... Ja aika tosiaan mennee ihan järjettömän noppeesti!

   Poista