tiistai 16. syyskuuta 2014

Makkisesta on moneksi.

Nurkan valtaaja.

Raitamatto.

Makkislainen metsäkissa.

Tarkkailija.

Magnustinen.

Herra Makkinen tuli viime keskiviikkona taas meille hoitoon. Mukava sitä on hoitaa, se on paljo seurallisempi ko meijän Putte. Tällä kertaa ei tullu ko yks kissojen kohtaaminen ja seki kaukaa (kato magnustikuva). Putte kulki etuovesta ja nukku vintisä, Makkinen kulki kellarista ja sen valtakuntaa oli kellari ja keskikerros. Toivottavasti pian tullee kylmät kelit, ni Putte alkaa viihtyä enemmän mun seurasa sisällä. Siihen asti ikävöin Herra Makkista.

Sitä sanotaan, ettei kissa kiinny ihmisiin, vaan paikkoihin. Väärin, sanon mää! Kattokaa ny tota ilmettä ko äiti tuli lastans hakemaan. Jos ei Makkinen näytä onnelliselta, niin mitä toi on?

10 kommenttia:

 1. Minustakin on puppukukkua, että kissa ei muka kiintyisi ihmisiin. Kissojakin on kovin erilaisia, jotkut oikeita mammanpoikia kuten tuosta Makkisen kuvasta näkyy, kun mamma tulee hakemaan. Ihana ja komea poika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää niin haluaisin sellasen mammanpojan! Nyt mulla on sellanen itsenäinen tyttö, onneks se silti sillon tällön alentuu kainaloon nukkumaan. :-)

   Poista
 2. Ihana Makkis! :) Meidän Elsa on myös hyvin seurallinen kissa. Tykkää seurata vierestä mun puuhailuja ja yleensä "auttaa" vähän liiankin innokkaasti. Lisäksi juttua riittää vaikka kuinka paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, no toisaalta oon ihan tyytyväinen siihen, että meijän putte ei oo niin "auttamassa" koko ajan. Riittää että noi mukulat on joka paikasa päittäin. :-D

   Poista
 3. Ompa tuo makkis ihana kisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tosi ihana tyyppi, tosiaan. :-)

   Poista
 4. Mesis17.9.14

  Herra Makkinen on kyllä suloinen. Magnustikuva on hauska :). Kyllä niin kovasti tykkään kissoista. Tänäänkin huutelin toisen talon parvekkeelle, ihan ventovieraalle ihmiselle, että kyllä sinulla on ihana kisu. Se oli sellainen harmaa-valkoinen pentu <3. Vähän kuin Putte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kumma ko sitä voi hurahtaa johonki elukkaan sillai. Toiset on henkeen ja verreen koiraihmisiä, ja toiset kissaihmisiä. Ei mulla mittään koiria vastaan oo, mut kissat ne on ne jotka saa syrämmen läpättämään. Sää tairat olla samanlainen? :-)

   Poista
 5. Tottakai kissa kiintyy ihmisiin!! Se joka muuta väittää ei tunne kissoja...Meiän kissatkin on olleet niin onnellisia kun hoitokoira läksi ja pääsevät taas rauhassa olemaan kotona ja äidin kyljessä kehräämään :) Ihanaiset :) Komea on Makkinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se tiätty olla, että kissa palaa takasin sellaseen paikkaan jossa se on ollu onnellinen. Sen takia jotku kissat hölmöyksisäns karkaa muutettaessa. Jos sen takia väitetään, että kissa kiintyy paikkoihin? Kiva ko sun kissas sai taas rauhan. :-)

   Poista