maanantai 29. syyskuuta 2014

Kommentteja ilman roskia.


Nyt alkaa mullekin riittää noi roskapostit. Alkaa olla jo tyätä löytää niitten joukosta oikeet viästit, ne tukkii mun sähköpostini. Mut mää tykkään lukkee kommentit sähköpostin kautta, joten oli pakko laittaa sanavahvistus päälle.

Aasinsilta kommentoinnisa viä kätevästi toiseen asiaan. Multa on Facebookissa kysytty parikin kertaa, että miten anonyymi pystyy kommentoimaan nimellä tai nimimerkillä, tässä on nyt ohjeet:

Hae valikosta kohta "Nimi/URL-osoite".

Kirjota haluamas nimi nimi-kenttään, URL-osotteen voi jättää tyhjäks jos ei halua linkittää vaikka blogiinsa tai facebookkiinsa.

Sitte vaan kirjotettaan ja julkastaan se kommentti josta mää oon niin kovin kiitollinen. 

Ja sillai se on valmista. Helppoo eiks ookki?

Harmi nyt kumminki ko jouruin sanavahvistuksen panemaan päälle. Mää ko tykkäisin pittää ton kommentoimisen helppona. Mut semmonen likemmäks sata roskakommenttia päiväsä on vähä liikaa. Onhan ne kiusana niittenki sähköposteisa jotka on klikannu kommentoiresans haluavans ilmotukset. Toivottavasti ette pane pahaksenne.

20 kommenttia:

 1. Ei mittään haittaa vahvistukset. Jos mun blogi olis julkinen, saman jutun tekisin. Mun salaseen bloggiin vasta hankala onki päästä, mahroiksää onnistua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kutsun kautta ei ennää pääse ja vaikka miälestäni oon liittyny lukijaks ei sun blogis mun blogilistassa näy. Mut sit pääsin sinne kännykän sivuhistorian avulla. Tallensin sen kännykkään suosikeihin, joten toivon että se toimii jatkossakin.

   Poista
 2. Niin on mukava blogi, ettei haittaa esteet eikä hidasteet! :D

  VastaaPoista
 3. Mesis30.9.14

  Ei haittaa muakaan. Sulla on niin mukava blogi, että tänne on tultava vaikka mutkan kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kivvaa ja kiitos! Täytyy sitten aina välillä testata josko vois varmistuksen laittaa pois. Noita kommentteja kun tullee aina välillä kauheesti ja kohta taas ei paljon mittään. :-)

   Poista
 4. Juu ei haittaa minnukaa. Miullekkii tul jonkun verran roskapostii, mut poika teki jotain ja ennää ei kommentit tuu sähköpostiin.
  Tää roskaposti juttu on tän mukavan bloggaamisen huonopuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki miätein, että laittaisinko kommentit pois sähköpostista, mut mun miälestä se on mukavaa ko kännykkään tullee päivisin postia, piristää. :-)

   Poista
 5. Mulle on kans ruvennu tuleen roskapostia kommentteihin. Siksi jouduin laittaan kommenttien valvonnan, mä kun en tykkää siitä sanavahvistuksesta. En tiedä johtuuko se mun lukihäiriöstä, mutta en saa ikinä selvää niistä kirjainhässäköistä. Sit kun oot kolme kertaa kirjoittanut sen väärin, niin siinä vaiheessa luovuttaa ja ei jätä kommenttia lainkaan. :( Mä jopa jätän suosista kommentoimatta blogeja joissa tiedän olevan sanavahvistuksen. En kylläkään sun! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkään en saa selvää niistä sanoista, onneks nykyään on melkein aina numeroita (mulla ainaki). Kolmannella kerralla määki jätän koko homman, se on tosi ärsyttävvää. Mut sullahan on se sanavahvistus päällä, sen kommenttien valvonnan lisäks, vai oonko nyt ihan seonnu?

   Poista
  2. Eikä oo sanavahvistusta? Vai täh? En mielestäni ole sitä laittanut...nyt täytyy käydä tarkistaan.

   Poista
  3. Olit oikeassa! Mulla olikin blogissa sanavahvistus! Vaikka nimenomaan otin sen pois viimeksi. Nyt ei enää pitäisi olla! Hyvä että kerroit! :D

   Poista
 6. Tankki30.9.14

  Kyllä en jaksa ennää kommentoira si!

  VastaaPoista
 7. Ei haittaa. Kyllä tästä selvitään. :)

  Mullakin elämä on paljon helpompaa nyt, kun ei tule roskaa eikä anonyymien ilkeilyä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niin, onks sulla se anonyymien kommentointimahdollisuuski jäissä?

   Poista
 8. äRrä30.9.14

  Kiitos ohjeista:) Kiitos ihanasta blogista<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa kattos vaan, sää testasit heti mun ohjeitani! No hyvä että niistä otti selkoo. Ja kiitos! <3

   Poista
 9. Mää en kans saa monestikaan selvää niistä numeroista, mutta kyllä siitäkin sit aina kummiskin jotenkin selviää. Mutta jopa munkin pieneen kuppaplogiin tulee aika paljon roskaa, joten voin vaan kuvitella mitä ne määrät on tämmösissä suositummissa blogeissa. Mulla onneks roskapostisuodatin on tähän asti karsinu ne sillain ettei oo muitten silmiin sentään päässy, paitsi nyt justiinsa viikon sisällä ekan kerran pääs. Ärsyttää, pitää varmaan itekin laittaa vahvistus päälle jossain kohtaa jos niitä ny rupeaa riesaksi asti tulemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämmöisissä suositummissa blogeissa! Kuullostaapa kommeelta. :-D
   Kattotaan nyt, että kuinka kauan määt sen suarattimen pirän päällä, eiköhän ne roskat taas kohta vähene.

   Poista