perjantai 12. syyskuuta 2014

Jottain piäntä.


Mikäs siinä nyt on ko tuntuu ettei kirppiksiltä taas vaihteeks löyrä mittään? Tai siis löytyy jottain piäntä, mut kaipaisin semmosta mikä hetkauttaa. Rompetorilta löysin taannoin monta kivvaa vaatetta, yritän lohruttautua niillä.


Mut hei, kylhän noi piänet löyrötki sentään miältä lämmittää. Kuvisa pikkulöytöjä kuukauren ajalta. Keltanen kori on ollu käytösä jo pitkään, ruskee muki on semmonen josta Pappa joi kahveens sillon ko olin piäni ja Christiee on aina kiva löytää, varsinki semmosta mitä en oo viälä lukenu. Nää on semmosia noin euron löytöjä.


12 kommenttia:

 1. Anonyymi12.9.14

  vaikka o hirveä myöhä ja tämäikäste pitäs olla makkaamassa nio pakko muutama sana pistää tulemaa... oo ikkää värisieppareista kuullukkaa enkä muuta pyykinpesutappaa harijottanu ku mitä Loimaalla opetettii jo sillo ku teistä ei unta nähty; valkoset, kirijavat ja muut värilliset pestää kaikki erillää ja pyykkipuluverit kunki laji mukkaa...mutta tukkaha tässä nousooki pystyy ku kuuloo että lenkkarit ja vaaleat lakanat yhtäaikaa pesukonneesee!

  Mutta hauskoja tekstejäsi luen aika ajoin, kiitos niistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mää sentään taitais lenkkareita laittaa lakanoitten kans... :-D
   Mut kyllä oli taas värisiapparista hyätyä! Pesin vaaleen lakanan tumman essun kans ja siappari tuli konneesta pikimustana. Kyl olis ollu lakana harmaa.

   Kiva ko tykkäät, kiitos ittelles. :-)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä, mutta huomion vei vikan kuvan me-lehti, mikähän sekin on? Perhelehti? Ikinä en muista nähneeni tuota lehteä ennen. Ja mitkä retropulisongit sen kannessa, ja toi skidin ilme :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisija on Kulutusosuuskuntien keskusliitto. Oletan, että noi on E-liikkeen lehtiä, vähän niiku Yhteishyvä. Niitä oli iso pino 0,70€/kpl. Olis pitäny ostaa enemmän, niisä on kivoja juttuja.

   Poista
 3. Komian korinhan sie löysit, nyt vaan sienimettään ja koppa täyteen kanttarelleja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollu jo täynnä kanttarelleja, tars tosiaan mennä taas. :-)

   Poista
 4. Mesis13.9.14

  Kori ja muki ovat tosi hienot. Toki muutkin ovat mukavia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut se järisyttävän ihana löytö viälä puuttuu. Tosin löysinhän mää kuukausi sitten sen finelin tonttukasarin eurolla, mut ei se ennää lämmitä. Oon mää kauhee...

   Poista
 5. Mukavia kirppislöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kirppislöydöt on aina mukavia. Paitsi jos vaikka kotona huamaa että se on rikki tai jottain. :-)

   Poista
 6. Oijoi! Toi frotee-jutska näyttää hyvältä! Ja Christieitä mäkin yritän bongailla kirppareilta, huonolla menestyksellä kuitenkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on piäni froteepyyhe. Söpö, harmi ko ei oo isompi. Jaa sääki tykkäät Christiestä? Hyvä maku. :-D

   Poista