keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Lellimukulat.


Sillon ko mää olin piäni, en saanu koskaan sellasta ilmasa leijuvaa ilmapalloo. Mamma ja pappa käytti syynä sitä, että ne räjähtää autosa kotimatkalla. Harmitti ko asuttiin kaukana kaupunkista. Tiätysti syynä oli oikeesti se, että ne makso niin paljo. Erelleenki ne maksaa paljo, mut onhan meijän kultamussukoitten saatava vappupallons ja joka kevväiset ropelit ja niitä suklaavanukkaita ja tiäs mitä. Mamman ja pappan tavoin meilläkä ei oo niin kauheita rahoja, mut niin vaan saa mukulat peräks kaikenlaista. Kai mää aattelen, että tommosen mää olisin piänenä halunnu.

Miäs toi eilen töistä tullesans mukuloille kauheettoman muumitalopallon. Saivat siittä sit tappeluaki aikaseks. Onneks kaverit toi kissapallon (Kiitos viälä! <3 ), saavat sit välillä tapella siittä ja unohtaa sen muumitalon.

Ko mukulat nukku, katti mourus tunkeilijalle.

Ko mää olin joku parikymppinen, mää ostin itte ittelleni semmosen vappupallon, ko pualeen hintaan sai. Olin mää siittä sit onnellinen. En tiiä johtuks se siittä, että lopultaki sain palloni vai siittä, että sain sen halvalla. Mut kiva se oli. Tarttee kai olla antamatta peräks jossain asiasa, ni mukulat saa sitte itte aikuisempana hommata haluamans, fiilis se on siinäki. Ennen ko mulla oli mukuloita, en olis arvannu, että kuin vaikeeta se on olla lellimättä mukuloita.

11 kommenttia:

 1. Mä sain kyllä lapsena ilmassa leijuvan pallon, mutta en foliopalloa, mistä nostin mekkalan.;-) Kai foliopallot olivat silloin liian kalliita.;-) Nykyään foliopallojen hinnoissa on paljon hajontaa ja "halpahalleista" niitä löytää edullisimmin.:-)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1.5.13

  Kiitos taas päivän piristyksestä.Suloinen pikku huivi pää. Niin oli ennen, vaan toista on nyt. Iloa vappuun.

  VastaaPoista
 3. En minäkään muksuna saanut foliopalloja, olenkin aikuisena ostanut sitten useamman kerran itse. Eilenkin törsäsin järkyttävät 15 euroa yhteen palloon, mutta pirskatti, palkkapäivä, mun rahat, mun pallo. :D

  VastaaPoista
 4. Joskus noita foliopalloja sai kai täytätettyä uudelleen. Eli jos säästää tyhjentyneen pallon niin sen voi saada lentämään ensivuonnakin. Ehkä. Toki tässä kertakäyttöisyyden kulttuurissa voi olla vaikea löytää täyttäjää kun kaikille pitää vaan myydä isoon hintaan uus pallo.

  VastaaPoista
 5. Ihana kissa foliopallo! =)
  Minäkin menin ja pitkästä aikaa ostin itselleni foliopallon. Tiimarista sai ihan kohtuu hintaan suht ison cars pallon. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla oli kans tuollanen vappuhyrrä, mut ei palloja koskaan. Ei niitä voinut bussissa kuljettaa. Vappuhuiska on tainnut mennä jo muodista pois.

  VastaaPoista
 7. Kyl meillä on vappuhuiskakin. :-D

  Ja Aivosolu: Niihin foliopalloihinhan voi itte puhaltaa pillillä ilmaa. Eihän ne ilmalla ennää ilmasa pysy, mut jos on vähä heliumia (tms) jäljellä, ni saattaa vähä pysyä ja näyttää nätimmältä täytenä. Jos tästä nyt mittään tajuaa...

  VastaaPoista
 8. Mesis1.5.13

  Eikös kissa oikein tykännyt uudesta tulokkaasta, vaikka se on niin hieno? =D

  Hienoa on varmaan seurata lasten innostusta ja iloa pallojen kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Mä en tykkää kissoista kauheesti mutta tollasen kissapallon otan meille millon vaan!

  Mä raahasin eilen vähän niinku väkisinkin ne lapset sinne torille ostaa palloa, kun mulla itsellä on siitä niin rakkaat ja nostalgiset muistot. Vaikka oli se saatana kallista haikailua menneisyyteen.

  VastaaPoista
 10. Mulla on sulle tunnustus, vaikket sää taida saada niistä samanlaista hepulia kuin mää :D Mää niin lovetan sun blogia ja sua kanssa.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi2.5.13

  Sain muksuna ihanan vaaleanpunaisen sydämenmuotosen my little pony pallon. Tivolissa sitten pyörin narun perässä ja ihmettelin missä pallo. Samalla äiti kattoo taivaalle ja toteaa vooooi jonkun pallo on karannu. Minun pallo. Ei muuta ku reklamoimaan että huonosti sidottu ja uus tilalle, joka oli sitte joku hevosen pää ei niin hieno mutta ihan kiva. Mentiin autoon ja pallo sanoo piuuuuuhf. Meni rikki. Ei muuta ku taaas reklamoimaan. Ja uus pallo tilalle, joka oli tyhmä minni hiiri pallo. Että kai siinä jotain perää on että menee autossa rikki ja kyllä sitä pettyy vaikka sais pallon :D!

  T:TipTap

  VastaaPoista