tiistai 21. toukokuuta 2013

Ookko ikinä käyny Kikillä?


Otsikkoon viitaten voin sannoo, että mää oon! Kahresti! Toristeena kuva Kikin kuuluisasta istutuspöyrästä. Kuva on huano ja pöytä oli hiano. Täsmennän taas, että mua ei oo kuvakäsitelty tohon kuvvaan, vaan olin siälä oikeesti. Viimeks kerroin sisustuksesta, nyt voin sannoo, että erellisellä kerralla lumen alla piileskeli ihana puutarha. Mukulat olis ilmeisesti halunnu kylpyyn, mut parempi oli että jättivät suihkulähteen rauhaan.


Koska Koo nukku erellisen yän niin huanosti, jouruttiin jättämään kirppistely kitisevän mukulan takia kahteen kirppikseen. Viaraan kaupunkin kirppikset on aina elämys, hyvä ko pääsin ees kahteen. Kiitos Kiki seurasta! Löysin mukuloille vähä vaatetta, kahvikupin ja litramitan jonka joku on maalannu hauskan vihreeks.


Pitäiskö tää pistää niksipirkkaan; pöljänä jätin vaippakassin kotio ja tuli testattua "kertakäyttövaippaa", laitoin vaippaan imuks talouspaperia. Toimihan se hyvinki.

5 kommenttia:

 1. Mahtava idea toi talouspaperi. Oon joskus miettiny tiskirättiä... On tullu itekin unohdettua kassi kotiin, mutta sen kerran kun on pitäny improvisoida niin löyty kuitenkin vanha pyyhe jonka sai palastella.

  VastaaPoista
 2. Kikilandiassa on varmasti ollut kivaa. :)Ja wau pääsit näkemään tuo kukkapöydänkin ihan livenä! :)

  VastaaPoista
 3. Mää saan nyt odotella teitä uudestaan kylään niin ratsataan ne loputkin kirpparit :D Kiitos seurasta <3

  VastaaPoista
 4. ♥ Onpa teillä ollut kiva päivä! Onnellinen minäkin, kun kerran Kikin tapasin (tuli melkein runo) :) :)♥

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mukavata paikalta toi Kikin pihamaa:)

  VastaaPoista