lauantai 18. toukokuuta 2013

Pikaompeluksia.


Kauhee ompeluvimma ja saumuri on huallosa. Monta kuukautta se oliki pahvilaatikosa ennen ko toimerruin kiikuttammaan sitä mihenkä. Mut hyvin mää oon ilmanki pärjänny. Kevätpipoja tein jo tosa viime kuun lopulla, vetelin vaan suaraa ommelta ja reunan tuplaneulalla, hyvin toimii.

Pari vanhaa AIO-vaippaa purin ossiin, kosteussulut oli ihan haperaa. Niistä sai viälä ihan hyvät vaihtamalla kuarikankaan.


Mun uusi käsilaukkuni on sen verran piäni, että piti tehrä varalle kankaskassi oikeen ohuesta mut vahvasta kankaasta. Uuteen kukkarooni en oo keksiny viälä ikkunataskuun mittään valokuvvaa, ni laitoin kankasta. Nyt ne on sammaa sarjaa kassin kans.


ÄSsälle ja ittelleni tuunasin kesähammeet vanhoista lumpuista. Vyätärö saksilla irti ja kuminauhaa tilalle, mahtuu mun mahamakkaratki kivuttomasti.10 minuutin pikaompelus oli ovistoppari. Viime kesänä oli ovi aina narulla kii kaiteesa ettei tuuli heittele sitä. Nyt ko on niin lämmin ni on taas ollu ovi auki. Aattelin, että toi stoppari on narua helpompi mukuloitten käyttää. Tosin voi olla että toi hiakkapussi häviää pian äSsän leikkeihin.


10 kommenttia:

 1. Anonyymi18.5.13

  Hienoja taas! Kauneinta kuitenkin Koon sinisilmät!
  Mamma

  VastaaPoista
 2. Mesis18.5.13

  Siis aivan ihania töitä. Olet kyllä taitava, -ja kekseliäs. Se se on hyvä yhdistelmä, kuten näistä kuvista voi todeta.
  Missä sulla muka on mahamakkaroita??? Ei näjy missään.
  Ihana ovistoppari.

  VastaaPoista
 3. Miekin kyselen niitten siun mahamakkaroitten perään, varsi onko pajun vitsa, siinä mittää makkaroita oo:))))
  Toi ovitoppari on sitten komia.

  VastaaPoista
 4. Kyllä se karppaaminen on tainnut viedä sun makkaran, kurkkaas vaikka kuvasta :)

  VastaaPoista
 5. Toi ovistoppari on mainio idea. Hienosti toteutettu myös. Vois olla kiva lahja vaikka tupareiila tms. Tässä, toin sulle kassillisen hiekkaa...

  VastaaPoista
 6. Mesis18.5.13

  Nii, ja kassissa voisi olla sellaista hiekoitussoraa, jolla talven liukkailla voisi käytävät hiekottaa =D.
  Maija ei tainnut tietääkään kuinka hienon idean keksi.

  VastaaPoista
 7. Blogimaailman tyyliin laitoin ittestäni imartelevan kuvan. Kyl siältä makkaraa löytyy. Pittuutta ko on 165 cm ja painoo 80 kg, johonki sen läskin on kerryttävä. Olis menny ees tisseihin, mut ei, vattasa ja persiisä ne on.

  Kiitos taas kehuista kaikille. :-)

  VastaaPoista
 8. Ootpa ollu ahkera! siinä touhutessa ne makkarat haihtuu ;)

  VastaaPoista
 9. Mesis20.5.13

  Ai niin, tähän postaukseen minun piti vielä kysymäni, että onko teidän omassa pihassa noin hieno risukroko, tai mikä alligaattori hää on?

  VastaaPoista
 10. Ei meillä oo risukrokoa, se on kuvattu Pajutilalla joka on parin kilometrin päässä meiltä. Käytiin mukuloitten kans teellä siälä yks päivä. Siälä on aidon kokoset norsut sun muut hauskuudet. :-)

  VastaaPoista