torstai 16. toukokuuta 2013

Tukkajuttuja, osa 2/2.

Eilen suasittelin valkkia, nyt vuarosa on Lushin palashampoot. Penakin niistä joskus kirjotti. Mun ensimmäinen reaktio oli ekalla käyttökerralla, että "voi hyvänen aika!" Jossain joku kehu, ettei sen jälkeen tartte ees hoitoainetta, ni en sit kokkeeks laittanu. Ensin tuntu tukka vähä karkeelta, mut ko se hiukan kuivu, ni seuras se "voi hyvänen aika!", eipä oo tukka tuntunu aikasemmin niin hyvältä minkään shampoon ja hoitoaineen jälkeen. Mun palani on Ultimate Shine. Aikasemmin oon kokkeillu jottain hippihörhöpalashampoita ja niistä tuli vaan pahalle päälle. Usko palashampoisiin palautu nyt.

Eipä tuu muavijätettä, pakkaukseks riittää paperi. Piäni viikunasaippua tuli yllätyksenä kaupanpäälle kun netistä tilasin, hyvä sekin.

Hajua ensin vähä hirvittelin, vaikka sehän on siis ihan taivaallinen ja peräsin eteerisistä öljyistä, mut ko se on niin voimakas. Sit tajusin, että se palahan on tiivistettä. Se on muuten tavallista (mut muita parempaa) shampoota, paitsi että siinä ei oo sitä turhaa vettä, tottakai se haisee voimakkaalta. Mitättömän vähän sitä tarttee tukkaan hiarasta, ni se jo vaahtoo kivasti. Mukulan tukkaanki se on erinomanen.

Moni teitistä ei tiiäkkään, että mää oon opiskellu markkinointia ja viälä valmistunukki. Se kyllä näkkyy näisä hianoisa mainoskuvisa, tiiän että ryntäätte heti ostamaan ittellenne palashamppoota.

Kääkälle ostin synttärilahjaks Seanik-shampoopalan. Kääkkä sano, että normaalisti sen tukka on ko lehmän nualema, nyt se on ihanan kuahkee. Mammalle annoin äitienpäivälahjaks Washing up fairyn, se kun tykkää tiskaamisesta (=omituinen). Mammaki kehu tiskiaineens maasta taivaisiin. Kuullosti ihan vilpittömältä, eli ei yrittäny salailla huanoo lahjaa. Mites saatais Tampereelle Lushin putiikki? Musta ainaki tulis vakiasiakas, ko kerran myyvät noin hyvvää tavaraa.

7 kommenttia:

 1. ♥ voi jee, näitä sun postauksia :) :) :) ♥

  VastaaPoista
 2. Arvasin että oot markkinoija, ;) hieno kuvasarja !

  VastaaPoista
 3. Kyllä näin hienojen mainoskuvien jälkeen tulee mahdottoman kova tarve ostaa saippuaa :) Se olisikin hyvä, ettei tarvitsisi hoitoainetta. Se on niin tylsää seistä suihkussa ja odottaa muutama minuutti, että pääsee huuhtomaan :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16.5.13

  Voi hyvänen aika!!!! Kyllä nyt ottaa maikkari varmasti yhteyttä :D Sun jutut on iha ykköstä, MUTTA mikä on toi kellertävä pötkö edellisessä postauksessa?

  VastaaPoista
 5. Mesis16.5.13

  Jo vain osasit mainostaa ja markkinoida, kun minäkin innostuin tilaamaan palashampoon =D

  VastaaPoista
 6. Mesis22.5.13

  Kylläpä oli hyvä palashampoo. En enää muuta käytkään. Epäilin tuota, että ei tarvita hoitoainetta, mutta ei sitä kyllä tarvita, ja hiukset ovat ihanan tuntuiset. Että kiitos vaan mainostamisesta. En olisi tiennyt tällaista olevankaan. -Ja mikä ihana tuoksu!!!

  VastaaPoista