maanantai 10. maaliskuuta 2014

Hervannan kierrätyskeskus.


Taas oli kohtalolla sormet pelisä. Meijän piti käyrä mukuloitten kans pitkästä aikaa Hervannasa kaupasa, ajoin eri reittiä ko yleens ja huamasin kiärrätyskeskuksen. Sinne oli just tullu piäni oranssi lipasto, keltaset jalat ja kaikkee. Ihan mua varten. Onnen päivä! Mää sain lipaston ja mukulat ison maatuskan. Vanha maatuska onki jo syäty.

Klikatkaa kuvat isommiks jos kiinnostaa...Siisti ja halpa kiärrätyskeskus. Vinkkinä täälä päin asuville; käykääs joku hakemasa toi ihana keltanen pöytä ja tualit tai toi kaunis vihree vuaresohva.

Sijaitsee Hepolamminkadulla. Yhteystiedot täällä.

22 kommenttia:

 1. Vau miten upea lipasto! Hyvä kun löysit, se oli selvästi sua odottamassa siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii-i, se oli selvästi mulle tarkotettu. Mut ehkä näänki unta ja se onki vaan mun pääni luoma täydellisyys. Kauhistus, ei parane herätä!

   Poista
 2. Hieno löytö! Ihanat myös nuo keltsut <3 Harmi, ettei oo asiaa sinne suunnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö noitten keltasten takia jo kannattais ajella. Hitsi ko en muista mikä niissä oli hinta. Sohva oli 45e, oliskohan pöytä ollu jottain 40e. Ja eiköhän ne tinkaa.

   Poista
  2. Koitan vaan itseäni toppuutella, koska pinnatuoleja löytyy jo tän kokoisesta asunnosta kuusi. Tosin ei yhtään keltaista! :D

   Poista
 3. No vau! Itekin monta kertaa pitänyt lähteä käymään tuolla, mutta en ole uskaltautunut vielä sinne asti lähteä suhaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en ees tiänny tommosesta. Missä pimennossa mää oon eläny???

   Poista
 4. Jopa sie löysit komian lipaston, maatuskat on ikuisia suosikkeja.
  Kierrätyskeskukset on niitä parhaita paikkoja, edullisia ja täynnä kaikkea ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä joissain kiärrätyskeskuksissa osataan rahastaakkin, vaikka varmaan kyl harvemmin.

   Poista
 5. No kerro ny mikä on osote. Takuulla meen poikkeen ku seuraavan kerran Tampereelle meen :)
  - kaikki ne kipot ja kulhot...voi, voi voi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katos vaan, oli jääny linkki laittamati. Lisäsin, nyt löytyy osotetiadot helposti. :-)

   Poista
 6. Voihan!! Mun elämästä puuttuis muuten tuommoset ruskeet pinnatuolit. Oikeestaan tollanen sohvakin. Ja talo, mihin ne kaikki mahtuis. En oo ikinä tuolla käyny mutta torstaina on tarkotus mennä kierteleen muutamaa kirppistä tuonne etelä-Treelle, ehkä toi vois osua reitille, hih! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No taloja tualta ei saa, mut muuten kannattaa mennä. :-)

   Poista
  2. Tilannekatsaus 13.3. Pinnatuolit oli myyty. Pöytä oli jäljellä 15e hintaan. En hankkinu. Mut sen sijaan Nanson takki löyty kolmella eurolla. Et ei nyt AIVAN turha reissu. :)

   Poista
 7. ♥vau, miten ihana löytö!!!

  VastaaPoista
 8. Meillä on sellainen kallis kierrätyskeskus kun taas sitten siellä missä äiti asuu on ilmainen. Sinne laitetaan vaan vihkoon, että kuka otti ja mitä otti. Justiinsa katselin kierrätyskeskuksessa nojatuolia, josta oli käsinojat kulunut puhki päädystä ja hintaa 75 euroa. Eihän siinä tee mieli kierrättää kun Ikeasta saa ehjän melkein samalla hinnalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmanen kiärrätyskeskus, sehän on hianoo! Mut kai niilläkin jottain kuluja on, mitenköhän ne hoitaa semmoset? 75€ rikkinäisestä nojatualista on kyl hulluutta vaikka olis mikä Kukkapuron tuali kysseesä.

   Poista