tiistai 4. maaliskuuta 2014

Lapsuuden kuvahaaste.

"Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa esim. omaa kuvaa sivulleen. Olisi kuitenkin mukava nähdä minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuuden kuvallasi. Harvalla on lapsuuskuvia tiedostoissaan, mutta vanhan valokuvan saa helposti sähköisesti julkaistavaan muotoon ottamalla siitä kuvan digikameralla. Nyt selaamaan valokuva-albumeita! Laita haaste kiertämään jakamalla saamasi haaste kahdelle tai useammalle bloggaajalle."

Kahelinkulmalta sain tän haasteen. Vaikka mää nyt oon pärstääni täälä esitelly vähä liianki kans, ni täsä sitä viälä lissää:


Synnyin 1979 Loimaalla. Vasemmalla olevasa kuvasa oon vattasa. Vanhempien tapaamisesta kerron täällä.

Yhtä mukavan lapsuuren toivoisin kaikille. Kouluun menin -86. Oikeella oon kuvasa Otto-koiran kans, oltiin saman ikäset ja rakastettiin toisiamme.

Yläaste-ajalta musta on kauheen vähä kuvia. Täsä on rippikuva. "Tötsä" oli muatia, eli toi ottatukka.
Vuanna -95 menin kauppikseen. Ei ollu mun paikkani, mut valmistuin merkonomiks.

Olin jo valkannu kasan kuvia tähän jatkoks, mut sit tajusin, että kyseesä oli lapsuuren kuvahaaste. Eipä sit jatketakkaan täysikäsyyttä pitemmälle. Siirrän haasteen Vaapukalle ja Siniseen tupaan. Lisätääs viälä ylimääränen haaste Susannalle.

9 kommenttia:

 1. Ihana kuva susta ja koirasta! Juu, useimmilla taitaa olla tässä haasteessa kuvia ihan pienenä lapsena, harvempi laittaa edes teinikuvia. En mäkään ehkä laittaisi, juuri tuon 80-luvun otsatukkamuodin takia ehkä :-D Justiin olen ollut iloinen, että silloin ei ollut facebookkia, niin ne karmeat tyylit ei ole missään eetterissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, määki oon tavallaan tyytyväinen, ettei musta oo teininä hirveesti otettu kuvia. Ja ettei sillon ollu facebookkeja. :-)

   Poista
 2. Kiitos haasteesta :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tyylisi vähän muuttunut rippikuvaan verrattuna. :D

  Toivottavasti tämä haaste tulee joskus minulle saakka. Helppo ja kiva.

  VastaaPoista
 4. Mainioita kuvia, tollasia tötsiähän sitä tukkaan väänettiin:)) oli sekin muoti

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat! Silleen sitä pikku pyllykästä kasvoi kaunis neito.
  Haikeeksi vetää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku pyllykästä kasvo iso pyllykkä. :-D

   Poista
 6. Onko tuo tötsä vielä muotia, kun välillä tulee sellainen vieläkin väännettyä hiuksiin :D Sää olet kyllä niin luova persoona, että on vaikea kuvitella sua tylsille yhteiskuntaopin ja kirjanpidon tunneille. Olet semmoinen Taideteollinen :)

  VastaaPoista
 7. Tuo koira kuva on kyllä paras..ihana!

  VastaaPoista