torstai 27. maaliskuuta 2014

Hirviöpupu.

Ihan enste mun tarttee pahotella, ko en oo pystyny vastaamaan kommentteihin, ja postaamatikki jäi. Olin eilen kuumeen kourisa, ilmeisesti sain mukuloilta enterorokon. Onneks ei oo paljoo näppylöitä, mut kyl se veti olon veteläks.

Ja sitte asiaan. Kosotäti teki niin ihania pupuja, että mää halusin kans tehrä niitä meille. Se kirjotti hyvän ohjeen ja lähetti mulle viälä kolme mallikappaletta. Mallien ja ohjeen avulla rupesin sitte tekemään omia pupuja.


No, ylhäällä kuvasa näätte mun tekemän valmiin kropan mallin viäresä. Piti hakkee kirja avuks ko jottain mää tein väärin noisa isoisa pylväisä. Tosin kirjan ohje ei poikennu siittä mitä olin jo tehny. Samalta näytti erelleen vaikka välillä purin. Lisäsin siihen lopulta yhren ylimääräsen kerroksen.


Taas tossa ylhäällä on nyt sitte valmis pää. Jotenki tynkä tohon kauniiseen Kosotätin pupun päähän verrattuna. Mut mitäs sitä voi orottaakkaan ko mukulat reppii ohjeita, malleja ja virkkuukoukkua mun kärestäni ja sit viälä tappelee niistä.


Yhren pupun sain tehtyä, enemmän tehräkseni tarviin apua. APUA, AUTTAKAA! Mää en ossaa virkata!


15 kommenttia:

 1. Anonyymi27.3.14

  Höpöhöpö toi mikään monsteripupu. Sun pitää vähän tsuptsup-pullolla kostuttaa ja asetella muotoon. Siinä se salaisuus. Ja tuohan voi olla Kostaja-Antin kätyri/apulainen.:)
  T:TipTap

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että kostustus ja prässäys auttais, mut ei toi oo ohjeen mukaan tehty. Miks mun pylväät on aina saman kokosia, vaikka miten ne teenki?

   Poista
 2. Hihhii, kyllä se siitä asettuuu, sullon vaa erilainen lanka :)
  En mä nyt usko että tuo käy toisten kimppuun, ei se niin hirviö ole ;)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se kimppuun käy, kunhan ärhentelee. :-D
   Tarttee tosiaan koittaa viälä uudella langalla.

   Poista
 3. Voi Maija:)))))anteeks ko nauran mutta ... no älä huoli kyl sie opit, ja enshätään montako pupua laitetaan?:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti opin. Halu on kova, mut jonkun ahaa-elämyksen mää tohon virkkaamiseen tarttisin. Tuntuu että jottain merkittävää on jääny hoksaamati.
   Kyllä mun pitäis noilla kolmella pupulla pärjätä... Kiitos viälä niistä, oot ihana. :-)

   Poista
 4. Anonyymi28.3.14

  Ihania pupuleita. Minusta Kosotädin pupuissa on joko pitkiä pylväitä, tai peräti kolmoispylväitä, ja Sinulla tavallisia pylväitä. Pylväiden jälkeen on kiinteitä silmukoita joka silmukkaan. Ainakin siltä näyttää.
  Niin ja tämän kirjoitti Mesis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitkiä pylväitä siinä on, sellasia mihin lanka kiärretään kaks kertaa. Määki tein niitä, mut silti ne näyttää matalilta. Kokkeilin kolmoispylväitäkin, mut nekin näytti mulla samalta. Jos mää teen ne liian kireesti tai jottain?

   Poista
 5. Sullahan ei tunnu tua virta loppuvan vaikka nua mukulat riistää sua ihan tosissaan... ihkuja nua puput..enoo ikinä vissiin virkannu,mutta ny tuli tunne että munkin pitäis yrittää,kun tua jäniseläin on mun voimaeläin...ja nua NÄYTTÄÄ jotensaki helepolta tehrä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on noi puput helppoja ko munki virityksen joten kuten pupuks tunnistaa. Kato ohje tualta Kosotätin blogista.

   Mistä sen tiätää mikä on oma voimaeläin? Oon miättiny, että voisko mun olla närhi, syrän sykähtää aina sillai lämpimästi aina ko nään närhen. Mut voihan se tarkottaa että mää muuten vaan tykkään niistä.

   Poista
 6. Minä ainakin kannatan monstereita söpöilyn sijaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mää sitte ihan kauheesti epäonnistunu. :-D

   Poista
 7. Täällä pääsee testaamaan voimaeläimen http://www.voihyvin.fi/voima Virkkaamisessa en kyllä osaa auttaa :D

  VastaaPoista
 8. Se olikin sellainen sivu, että pitäisi laittaa lehtimyyjää varten tiedot vastineeksi voimaeläimestä. Ihan pee-testi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon varmaan joskus meinannu sen tehräkki. Mut eihän noi testit mittään taira tiätää. Vaihtoehtoja on tiätty viis ja tulokseks arvotaan mursu. :-D

   Poista