maanantai 24. maaliskuuta 2014

Löytöjä Raumalta.


Käytiin kaverin kans kolmella kirpparilla Raumalla. Yläkuvasa on mun uusi kultani Finelin 1,5 litran Orient-pianokainen punasen 5 litran Orientin kaveriks. Samalta kirpputorilta löyty söpö pyäree froteepannulappu. Siinä löytöjä tehresä multa kyseltiin, että oonko Rynttyliisa. Kivvaa, mut tunnistettiin jo toisen kerran. Terveisiä vaan, oli kiva tavata!

Toiselta kirppikseltä löysin puali-ilmaseks Kathie Winklen suunnittelemia lautasia ja tasseja ja pitsireunasen pyyhkeen. Piäni emalikulho ja lintuseinäkoriste ei kans ollu montaakaan euroo. Taustalla oleva verho pääsee varmaan ompeluksiin.


Kolmannelta kirppikseltä löyty tarpeellinen retroroskis saumurisilpulle, pari piäntä pitsituukia, vihree kaitaliina, vaaleenpunanen Sarviksen juustokupu ja pellinen lasinalunen.


Ja etten mää raukka nyt ihan "tyhjin käsin" olis kotio lähteny, ni kaveri anto mulle vanhoja kankaita. Sinivalkosesta teen hammeen ja kukikkaasta vois tehrä pairan. Vohvelikankas sopis laureliinoiks.


Lisäks sain kans läjän vanhoja mainoksia/kuvastoja (Miäs tuala niitä just innolla tutkii), niistä sit myähemmin. Kiitos Kakku!

20 kommenttia:

 1. Onhan taas hienot löydöt. Lapsuudessa oli tuollanen vaaleenpunanen roskis meillä, vai oliko se kukkaruukunsuoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku oliski hianoo löytää tollanen kukkaruukunsuoja. Tai yleensäkin lissää retroruukkuja.

   Poista
 2. Sä sitten aina löydät jotain! Hienoja juttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin yhren päivän löyröiks, eiks juu. :-)

   Poista
 3. Vaude mikä kattila! <3 Kelpaa keitellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kelpaa keitellä! Piäni määrä perunoita tuli ainaki oikein hyviks orientilla. :-)

   Poista
 4. Kivoja juttuja. Entisenä raumalaisena tykkään siellä kirppareista, aina tekee löytöjä, koskaan en ole tyhjin käsin mistään poistunu ja hintataso on edullinen verrattuna tampereen seutuun. Muutaman kerran vuodessa kierretään miehen kanssa Rauman kirppikset mummolareissulla. Myöskin pitsiviikolla vanhan rauman pihakirppikset ovat oikea löytöaitta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntu tosiaan, että siälä olis enemmän retroo tarjolla ko tampereella, ja halvemmalla. Tarttiskohan vääntäytyä sinne pitsiviikoille. Usseesti siälä kävinki siinä 10-20 vuatta sitte, mut en ennää lähiaikoina.

   Poista
 5. Miten ne raumalaiset serkkuni aina sanivatkaan...kyl maar sää ny ....eli tosi upeita löytöjä, tollanen kattila ois kyllä upee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita varmaan teijänki kulmilta löytyy. Nyt vaan kirppiksille mettästämmään kattilaa. :-)

   Poista
 6. Nytpä tein sellaisen tempun, että heitin sinua haasteella ☺Tämmöiset on säännöt: "Ideana on postata viitenä päivänä 5 kuvaa arkielämästään ja haastaa jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja."
  Toivottavasti ehdit ottaa haasteen vastaan, niin päästään tarkemmin kurkkaamaan sinun viikkoosi.♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sunnuntaisin kuva per päivä koko viikosta, mennee aika sammaan sarjaan. Tarttee kattoo, että mitä ton haasteen kans teen. :-)

   Poista
 7. ♥vau, ihania löytöjä!

  VastaaPoista
 8. Oliko siellä kuvastojen joukossa vanhoja Anttilan kuvastoja? Niitä olisi ihana päästä selaamaan ja muistelemaan nuoruutta :) Uusi kuvasto selattiin aina ihan hiirenkorville :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu. Harmi, mut kyl itteeki kiinnostais vanhat anttilat. Siälä oli vaan jottain hana- ja lämmityssysteemimainoksia. Mut miälenkiintosia kumminki. :-)

   Poista
 9. Anonyymi25.3.14

  Kyl maar se vaa sukkelalt tunnus, ko mää suuhu siäl kirpparil törmäsi, se kotsa ensteks mun huamion kiinnit ja ol se aika yllätys et ihminenki ol "tuttu" :) Terveksi vaa, t. Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihanaa murretta! Kiva kun törmättiin! :-D

   Poista
 10. Mulla on samanlainen retro-roskis, vähän oranssimpi vain väriltään! Kirppikseltä sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli eka jonka mää oon kirppiksellä koskaan nähny. Aika vähän noita taitaa olla liikkeellä. Meillä on käyny tuuri. :-)

   Poista