perjantai 7. maaliskuuta 2014

Kyl siälä rahoistans pääsee...


Se tullee kalliiks tää tämmänen kotiäitys. Kauheen tylsää oli taas heti aamusta. Tuli miäleen, että mullahan hajos eilen viimisetki paksut sukkahousut. Tartti lähtee ostamaan uusia Ideaparkista. Mukkaan tarttu siältä sit tiätysti kaikenlaista tilpehööriä ja Hesellä ja jätksillä piti käyrä, eikä Ideaparkkia ilman karusellia. Lellimukulat. Mut eipähän ollu äitillä tylsää.


Yhresä lastenvaatekaupasa oli muuttoale. Ostin äSsälle vaatteita ko sillä on jääny kaikki piäneks. On ollu niin tyhjää vaatekaapisa. Kottoo löysin kaks kukkuraista pyykkikoria. Ne ko olin saanu tyhjennettyä kaappeihin, ni rupesin kattelemmaan, että onhan sillä äSsällä vaikka mitä vaatetta. 

Mut no, pääsyy näihin ostoksiin oli kyl se, että äSsä kulkee suurimman osan ajasta isäns vanhoisa virttyneisä froteepairoisa. Onpahan nyt jottain siistiäki päällepantavaa.Taisi jäärä viimisiks uusiks vaatteiks. Musta on tullu niin mölli, että punastelin kassalla ja änkytin, että ostan vaatteet yleens kirpputorilta. Vaivaantuneena väänsin smooltookkia, että eihän nää nyt sit vaan oo mittään muativaatteita, semmoset ko ei oo meillä oikeen tapana. Myyjä vaan kehu suamalaisiks laatuvaatteiks. Mitä muutaka se olis siinä voinu sannoo? "Ei, ei tämmäsiä kukkaan osta."?

6 kommenttia:

 1. Vähän ehkä erikoista smalltalkia kassalla juu :-D Ihanat kuosit! Ei, ei varmana oo yhtään muotia, enkä mäkään ostais noita, jos olis lapsia ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, hyvä kuulla! Eivät sit onneks oo muotia. :-D

   Poista
 2. Voi sua:) kauniit vaatteet sie tytölles löysit.
  Miusta nuo on just sellasia ihania oikeita lasten vaatteita joissa voi leikkiä, ja touhuta. Miks ihmeessä lapset pitäs pukee jonkun sellasen muodin mukaan joka estää normaalin lapsen elämän,
  kerkii ne aikuisena siunkin tytöt muodin perässä juosta, tai sitte ei jos sinnuu tulevat:)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mää tykkään käyttää mukuloilla joustavia housuja ja muutenki mukavia vaatteita. Ehtii ne sit aikuisena kiduttaa itteens kaiken maailman hianouksilla.

   Poista
 3. Ideaparkissa oli ennen Prismassa -50% tyrkkyruuissa. Voi sitä epätoivon päivää kun ajelin kotiin tyhjien kylmälaukkujen kanssa. Sinne oli ilmaantuneet ne -30% tarrat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne -50% alennukset on aika vähissä nykyään. Kiroon sen joka ne -30% tarrat keksi jokunen vuasi sitte!

   Poista