maanantai 3. maaliskuuta 2014

Miau, haaste!


Katilla on kellontarkka aikataulu. Tasan puali seittemältä joka aamu se tullee raapimaan makuuhuaneen ovvee tai seiniä, eli se tarttee päästää ulos. En meinaa millään saara unta sen jälkeen. Mammalasa menin nukkumaan tyytyväisenä, että eipähän katti herätä puali seittemältä. Justiinsa sit puali seittemän puhelin piippas, "thecatsmiau" tykkäs mun kuvastani Instagramissa. Siinä kuvasa oli meijän katti. Siinäpä sit taas kiärein herreillä sänkysä katin takia.


Piti oikeen tutkia, kuka tai mikä on thecatsmiau. Sehän onki hauska juttu! Sillä sivulla ettitään maailmanlaajusesti joka kuukaudelle söpöintä kissaa joka päätyy ens vuaren kalenteriin. Tottahan sinne piti meijänki katti lisätä. Saa käyrä äänestämäsä. (Kuvan alla on teksti VOTE ja tassun kuva, klikkaa siittä ääni)Laitan haasteen Saaripalstalle ja Tuutusen basaariin, nyt kisut osallistumaan. Ja olis kiva jos Pilviraitti ja Mutku mie haluun laittais kans kaunokaisens kilpaan. Oikeestaan haastan kaikki suamalaiset kissanomistajat lissäämään kissans kuvan The Cat´s Miau -sivulle. Saaraan Suamen kissat maailmankartalle, tiäs vaikka joku niistä olis maaliskuun kalenterikissa. Pankaas haaste kiartoon!


11 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta! En ole ikinä käynyt Instagramissa, enkä siis ole kirjautunut sinne, vaatiikohan tämä nyt sellaista. Vähän ajattelin oikeastaan pitää mediapaastoa tässä ennen pääsiäistä :-D
  Katsotaan miten käy!
  Teidän katti on kyllä söpö. No, niin taitaa olla kaikki katit!

  VastaaPoista
 2. Kiitos vain! Sailalle tiedoksi, ettei näy tarvitsevan instagram-tiliä tämä puuha. Onneksi, jäisi nimittäin Tuutulaiseltakin osallistumatta silloin!

  VastaaPoista
 3. Äänestetty! Terveiset Putte- ranskanbulldoggi kaimalta :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos haasteesta, otamme sen Popsin kanssa vastaan :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta. Otan tämän mielelläni vastaan. :)

  VastaaPoista
 6. On äänestetty ja käsketty muidenkin äänestää :)

  VastaaPoista
 7. ♥ rakastan kissoja, muttei meillä kuitenkaan asustele yhtäkään :(

  VastaaPoista
 8. Kiitos äänestäjille! Ei siinä tosiaan Instagramia tarvii, mää vaan satuin siellä törmäämään tohon juttuun ensimmäiseks. :-)

  VastaaPoista
 9. Onko teidän katilla noin siniharmaat silmät vai käykö niihin valo jotenkin? :O

  VastaaPoista
 10. Ne on oikeesti semmoset keltasenvihreet, kamerako liä värin vääristäny. Putten äitillä oli ihan kirkkaan keltaset silmät, harmi ko ei periytyny...

  VastaaPoista
 11. Hassusti vääristää. Kauniit simmut ne silti on, kuten itse kissakin. Tykkään tuollaisesta pehmeän tummanharmaasta. :)

  VastaaPoista