perjantai 14. maaliskuuta 2014

Uutta vanhaa.


Fidasta harvemmin nykyään löyrän mittään, mut löysin kumminki lamppuun varjostimen. Lampun jalan oon viime kesänä maalannu vihreeks, nyt on varjostinki vihree.


Erelliseltä Loimaan reissulta on unohtunu näyttää yks kuva. Ihana mummo naapurisa anto äSsälle 60-luvun hammeen. Vähä on iso viälä, mut äkkiäkös se mukula siittä kasvaa. Kuvasa näkkyy selkäpuali, siälä on nätit napit. Kirppikseltä löysin seinävaatteen jossa on kello. Ko makso vaan euron, ni aattelin uhrata sen mukuloitten leikkimökkiin. Ja joo, mukulat saa kesällä leikkimökin. Jee! Tairan olla itte siittä eniten innoisani.


Hyvvää viikonloppua!

7 kommenttia:

 1. Mites muuten se naapurin mummo sielä teillä kotona? Joko oot saanu tutustuttua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo nähny sitä ees kaukaa, toivottavasti on viälä henkisä. Se on kuulemma niin arka, että saattais olla parempi antaa olla rauhasa. Vaikka kyllä mää esittäytymäsä käyn jos tarpeeks lähelle pääsen, tunnustelen sit vähä tilannetta. :-)

   Poista
 2. Hieno varkostin ja mekko:)! Tuo kelloki on minusta niin nätti, että en ehkä raattis edes leikkimökkii pistää;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tollanen samanlainen seinävaate jo makuuhuaneessa, eri kuvalla vaan. Siks aattelin että laitan leikkimökkiin ko ei paljoo maksanukkaan. :-)

   Poista
 3. Aikamiespojalla on just tollanen komia lamppu,
  Leikkimökki on ihana, mutälä nyt tuota mahtavaa kelloa sinne laita,tuvassahan se kaappikello pitää olla.
  Mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut kai siälä leikkimökisäki olis kiva olla kello?

   Poista
 4. miun mummolassa oli tuommonen samanlainen lampunvarjostin kun oot löytäny kirpulta. aivan ihana nostalginen olo valtas vallan miutki täällä ruudun toisella puolen ;)

  VastaaPoista