sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Dyykkausta II.


Taas voisin pittää pitkän saarnan siittä, miten meijän roskiksia ei kuulu pittää kaatopaikkana. Joku tollo oli heittäny roskiin kaks ihanaa nojatualia. Nostin ne pystyyn, laitoin tyynyt takasin paikoillens ja totesin, että ovat ihan kunnosa. Ei yhtään kulumaa, ei tahroja, eikä tyynyt ollu painunu. Ainoo piäni virhe minkä löysin oli toisen yläkulmasa, näytti kurasta päätellen tulleen siittä ko oli tonne mettään viskattu. Ajoin niitten ohi jo eilen, ja aattelin että joku on heittäny roskiin nuhjaantunneen sohvan. Tännään kävelin tonkimaan roskiksia ja kirosin ko en menny jo eilen. Nyt ne oli ollu yän satteesa. Pari tuntia asiaa haurottuani kävin ne siältä hakemasa.

Nyt ne on meijän saunalla. Pistin pessään valkeen, eiköhän ne siälä kuivu. Ainaka märkänä ne ei haissu tunkkaselta tai kissankuselta. Harjasin vaan koivunroskat juuriharjalla pois.


Pirusti ne paino. Täsä on sit se ongelma, että niitä raahatesa tuli ihan hirvee hiki. Mites tuala nyt käyt suihkusa?

3 kommenttia:

 1. Jee! Kivat on! Meillä ois samaa sarjaa (? ehkä) sohva. Siis siitä saa vuodesohvan... Yksinkertainen ja kaunis! Huusin huutokaupasta pari vuotta sitten 1eurolla, kun muille ei kelvannut... Meille ko sohva on liian pieni, että saa hakea pois... :)

  VastaaPoista
 2. Kuinka joku voi heittää noin hyväkuntosta tavaraa roskiin.Hyväko pelastit ne.

  VastaaPoista
 3. Papu: Ai ku se olis hiano, ko olis sohvaki viälä sammaa sarjaa! Laittaisin ne olohuaneeseen. Mut en tiiä mihin pistäisin noi vanhat sohvat. Ja millä pelillä mää sen sohvan ees hakisin teiltä? Kutkuttava ajatus, mut vähä hankala.

  Kosotäti: Sammaa määki ihmettelen. Onneks mää juu pelastin.

  VastaaPoista