keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Keskiviikko.


Meillä kävi tännään toinen vauva. Se on Koota viikon nuarempi. Se konttaa ja on kuulemma jo noussu seisomaanki. Oho. Koo vasta peruuttaa vattallans. Ennen ko konttaaja äitins kans tuli meille, käytiin taaaas vähä kirppistelemäsä. Ostin äSsälle talvikenkät parilla eurolla ja kissalle halpoja tasseja.

Ko kerran oli tulosa viaraita, piti siivota tiskipöytä. Mää kun en tykkää siittä hommasta, ni tiätysti piti lykätä sitä kaikenlaisilla tekosyillä. Huamasin että mulla oli huano tukkapäivä, ni otin tommoset vanhat sukat


ja tein niistä tommosen pipon, jonka jätin auki ni nuttura saa tuulettua.


Saatan tehrä toisenki ko oli niin noppee ja kätevä.

3 kommenttia:

 1. Kyllä on mahtava pipo. Mää taidan uskaltautua kokeilemaan tuollaisen tekoa vaikka keskeltä kämmentä löytyy peukalon lisäksi kyynärpääkin. Tarkoittaako nämä otsikot että tällä viikolla me lukijat saadaan nauttia postauksista joka päivä =)

  VastaaPoista
 2. Kattotaan nyt saanko joka päivälle jutunjuurta. Maanantaina otsikoin maanantai, ko siittä puhuin. Tiistaina en keksiny muuta, ni tännään oliki sit jo pakko pistää että keskiviikko. :-)

  Toi mun pipo on tehty 25cm pitkästä varrenpätkästä. Vähempiki voi riittää, mut 20cm vois olla jo aika lyhyt. Sentin verran taitoin ko tein kuminauhalle kujan. Sukan tarttee olla kyl tosi venyväinen että onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Hauska pipo, ja helppo tehdä.Siul sit välähtää aina hyvii ideoit.

  VastaaPoista