perjantai 7. syyskuuta 2012

Perjantai.


Kävin hammaslääkärisä. Vai oliks se hammashoitajalla? No kumminki tarttee sit mennä myähemmin leikkauttamaan pois alemmat viisaurenhampaat. Kuvasa näkkyy millai se hammas puskee päin muita. Kuukauren ko oon ollu jo puremati vasemmalla pualla leukaa, ni alkaa tähän jo tottua. Eli ei mittään kiirutta poistamisen kans...


Raahasin kankaita vintistä alas ja laitoin niitä lipastoon (eihän siihen mahru ees kolmasosa, mitä mää oikeen aattelin?) Kesken kankaittenjärjestelyn huamasin ompelevani äSsälle hametta. Kankaitten joukosta löyty kans kaikenlaista korjausta ja tuunausta oottavaa. Korjasin housut, lakin ja pari paitaa.


Illemmalla ko siivosin päivällisen ompelun jälkiä, huamasin ompelevani ittelleni kassia. Oon viimeaikoina käyttäny tota kuvasa takana olevaa kassia, se on aika kesänen ko on täynnä kukkia. Nyt on syksysempi kassi, johon en kyl oo oikeen tyytyväinen. Vois ensin suunnitella ja sit vasta tehrä. Ja huamenna ko siivoon illan ompelun jäljet, voisin sit kans siivota.


3 kommenttia:

  1. Kauniita ompeluksia olet tehnyt. Niinhää sitä usein käyp, ko pitää tehä tätä ni tekkeekii tuota tai tuota, mut ei tätä.

    Ois kauhujuttu viisaudenhampaan poisto leikkauksesta, mutta en kerro, mää vaa, hyvin se menee... ihan varmast.

    VastaaPoista
  2. Nuo kassit on upeet ja mitkä värit.

    VastaaPoista